Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις της πρώτης ημέρας του 49ου Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή στην Κοζάνη



Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις της πρώτης ημέρας του 49ου Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή στην πόλη της Κοζάνης.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την παρουσίαση της μπροσούρας για τους σιδηροδρόμους , με ομιλητή τον Νίκο Τσακλιδη  μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ όπου υπήρξε  μεγάλο ενδιαφέρον από τους επισκέπτες.

Το πολιτιστικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων άνοιξαν σε ρυθμούς του rock το μαθητικό συγκρότημα Rozzars.

Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε η Τίνα Κουζιακη υποψήφια Δήμαρχος Κοζάνης με την Λαϊκή Συσπείρωση και μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Η βραδιά άνοιξε με χιπ χοπ συναυλίες από τους Urban Pulse και τους  Tiny Jackal and the Yellow Mary  και ολοκληρώθηκε με λαϊκό-ρεμπέτικο γλέντι από τους Κωνσταντίνο Αντάρα, Θανάση Δήμου, Στάθη Μουφτόγλου και Παναγιώτη Κυριαζίδη.

Στον χώρο λειτούργησε με επιτυχία ο παιδοτοπος με την συμμετοχή πολλών μικρών φίλων του κοκκινου αερόστατου. Ταυτόχρονα πληθος κόσμου πέρασε και από το βιβλιοπωλείο της σύγχρονής εποχής αλλά και από το Μαθητικό στέκι το οποίο είχε ειδική αφιέρωση – έκθεση προς τιμήν του Παύλου Φύσσα στα 10 χρόνια από την δολοφονία του από τους φασιστές της Χρυσής Αυγής.

Η βραδιά έκλεισε ανανεώνοντας το ραντεβού για σήμερα όπου το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

– Μεγάλη πολιτική συγκέντρωση με την Ελένη Μπέλλου , μέλους του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚΕ.

– Αφιέρωμα στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Απόστολο Καλδάρα, από το συγκρότημα του Δημήτρη Τριανταφυλλίδη

– Λαικό γλέντι με την Κοζανίτικη Φανφάρα.

Παράλληλα στον χώρο του 49ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή θα λειτουργήσουν τα εξής στέκια:

– Μαθητικό Στέκι με Workshop Φτιάξε το δικό σου Stencil

– Φοιτητικό Στέκι με συζήτηση από τους προέδρους των Φοιτητικών Συλλόγων των Τμημάτων της Κοζάνης με τίτλο: “Οταν δυναμώνει η φωνή των φοιτητών, τρομάζουν! Παλεύουμε οργανωμένα μέσα από τους Φοιτητικούς μας Συλλόγους για σπουδές με ζωή και δικαιώματα!”

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.