60 χρόνια Ζερβανταρίδης: Ποιότητα και μοναδικές προτάσεις για το Πασχαλινό σας τραπέζι!



Η καθαριότητα του χώρου και τα χαμόγελα του Μάκη και των συνεργατών του είναι κάποιοι από τους λόγους που θα σε κάνουν να περάσεις την πόρτα του

Το Κρεοπωλείο Ζερβανταρίδης μετρά σχεδόν 60 χρόνια λειτουργίας στο χώρο και παραμένει σταθερή αξία μέχρι και σήμερα, με εκπληκτική ποικιλία κρεάτων και πουλερικών από ντόπιους παραγωγούς, ολόφρεσκα προϊόντα και άρτιες κοπές.

Ο Μάκης, τρίτης γενιάς κρεοπώλης, με παράδοση, γνώση και άποψη για το κρέας έχει πάθος με την ποιότητα και θα σου δώσει το καλύτερο. Παράλληλα, θα μοιραστεί πρόθυμα μαζί σου την πολύχρονη εμπειρία του και θα σε συμβουλεύσει σχετικά με το ποιο κομμάτι να επιλέξεις για κάθε φαγητό, αλλά μυστικά και tips για το πώς να το μαγειρέψεις. Η φιλοσοφία του είναι να προσφέρει την ποιότητα και την αυθεντικότητα της παράδοσης με σύγχρονο τρόπο.

Οι βιτρίνες του κρεοπωλείου είναι γεμάτες με πληθώρα κρεατοσκευασμάτων έτοιμων για ψήσιμο όπως σουβλάκια χοιρινά, κοτόπουλο, σεφταλιές, κεμπάπ, κοντοσούβλι χοιρινό & κοτόπουλο, ρολά, λεπτοκομμένες πανσετούλες, μπριζολάκια, σνίτσελ, συκώτι κ.ά.

Ξεχωρίζουν για τα αρώματά τους και την ιδιαίτερη γεύση τους τα χωριάτικα λουκάνικα δικής τους παραγωγής, φρέσκα, χειροποίητα και χωρίς συντηρητικά καθώς επίσης και το χειροποίητο μπιφτέκι μοσχαρίσιο και κοτόπουλο, ενώ την περίοδο του Πάσχα, δεν λείπουν από το κατάστημα οι επιλογές σε εκλεκτά αμνοερίφια και κοκορέτσι για φούρνο και σούβλα για να γευτείτε τα αγαπημένα παραδοσιακά πιάτα.

Στο ψυγείο του θα βρείτε μοσχαρίσια μπριζόλα ξηρής ωρίμανσης, εξαιρετικής ποιότητας.

Στο Κρεοπωλείο Ζερβανταρίδης θα βρεις και κάτι άλλο πολύ σημαντικό: τον ίδιο τον Μάκη και τη φιλική και πολύτιμη εξυπηρέτησή του!

Το Πασχαλινό τραπέζι, από τον Ζερβανταρίδη είναι μια εγγύηση επιτυχίας!

Κάντε έγκαιρα την παραγγελία σας!

 

Αριστοτέλους 13 Κοζάνη

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2461 036210

Facebook: Κρεοπωλείο Ζερβανταρίδης

Instagramkreopoleio_zervantaridis

 

2 σχόλια στο άρθρο “60 χρόνια Ζερβανταρίδης: Ποιότητα και μοναδικές προτάσεις για το Πασχαλινό σας τραπέζι!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.