Camelot Coffees & Spirits : Η απόλυτη πρόταση διασκέδασης για την έξοδό σου – Στυλ που ξεχωρίζει και μαγνητίζει τα βλέμματα



 

Η απόλυτη πρόταση διασκέδασης για την έξοδό σου!

Στυλ που ξεχωρίζει και μαγνητίζει το βλέμμα, ιδανική επιλογή για την έξοδό σου.

To Camelot Coffees & Spirits, στην είσοδο της Κοζάνης αποτελεί τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και διασκέδασης.

Ένας καλαίσθητος και άνετος χώρος, που ισορροπεί αριστοτεχνικά ανάμεσα στην κομψότητα υψηλής αισθητικής και την σικάτη διακόσμηση, σε κάνει να νιώσεις άνετα από την πρώτη στιγμή που θα το επισκεφθείς.

Απόλαυσε τον καφέ, το κρασί, το ποτό σου και ανακάλυψε όλα τα signature cocktails που επιμελούνται καθημερινά για εσένα οι έμπειροι bartenders.

Περάσαμε  μία «βόλτα» από τον κατάλογο του φαγητού. Εκεί θα βρεις αλμυρές επιλογές,  για να συνδυάσεις άψογα με το ποτό σου, διάφορες επιλογές σε brunch  αλλά και γλυκές παρασκευές που θα σε αφήνουν έκπληκτο.

Οι Djs  ντύνουν την ατμόσφαιρα με τις μουσικές τους επιλογές  κάνοντας το Camelot Coffees & Spirits μια ξεχωριστή επιλογή διασκέδασης στην Κοζάνη.

Παράλληλα αν σου κάνει κέφι μπορείς να απολαύσεις και τον αργιλέ σου.

Εκτός από το όμορφο περιβάλλον διαθέτει και άνετο χώρο στάθμευσης.

Έτοιμο να προσφέρει μοναδικές στιγμές διασκέδασης και έντονης απόλαυσης, το Camelot Coffees & Spirits,  αποτελεί την πιο διαδεδομένη πρόταξη εξόδου, κάθε στιγμή της ημέρας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.