Σαρρής Interiors – Έπιπλα | Φωτιστικά | Δώρα



saris apo odigo

«ΣΑΡΡΗΣ»
ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ
ΕΠΙΠΛΑ
ΔΩΡΑ

Μεγάλες προσφορές επίπλων, σε απίστευτα χαμηλές τιμές

Κλικ στις εικόνες για να δείτε το φυλλάδιο προσφορών:

sarris_1_2017

sarris_2_2017

Και τα φοιτητικά πακέτα είναι υπόθεση του καταστήματος Σαρρής Interiors.

Κλικ στο παρακάτω φυλλάδιο:

zkt7urfdkutdrkuytedryedyu7

Όταν οι απαιτήσεις σας… έχουν γούστο!

Το κατάστημα Σαρρής, είναι η απόλυτη πρόταση για να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας και αισθητικής στο σπίτι σας.

Το κατάστημα μας διαθέτει τρείς ορόφους για να σας δώσει τις πιο άρτιες λύσεις διακόσμησης για κάθε γούστο, ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς του είδους σε προσιτές τιμές.

Ο, τι πιο καλαίσθητο έχει να επιδείξει η αγορά φωτιστικών-επίπλων & ειδών οικιακής χρήσης θα το βρείτε στο κατάστημα Σαρρής.

Μοντέρνες και κλασσικές προτάσεις απαράμιλλης αισθητικής από επιλεγμένα  είδη διακόσμησης που όλοι θα ζηλέψουν, αναρίθμητες επιλογές και συνδυασμούς επίπλων, φωτιστικών & ειδών οικιακής χρήσης, που θα ξεπεράσουν κάθε προσδοκία.

Ζήστε την εμπειρία του καταστήματος ΣΑΡΡΉΣ και ξεπεράστε τον εαυτό σας… οι επιλογές που θα αποκτήσετε για την επίπλωση & διακόσμηση του σπιτιού σας θα σας παρασύρουν… Δεν έχετε φανταστεί ποτέ το σπίτι σας πιο όμορφο!

* Εκπτώσεις όλο το χρόνο…

ΓΙΩΡΓΟΣ Χ.ΣΑΡΡΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε
ΤΣΙΜΙΝΑΚΗ 7 – ΤΚ 50100, ΚΟΖΑΝΗ
ΤΗΛ. 2461032709, 29775 – FAX : 2461022723

ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: ΤΑΚΙΑΤΖΗΔΩΝ & ΒΑΡΒΟΥΤΗ 1 – ΤΗΛ. 2461029775

Copyright © 2017 kozaniLife.gr All Rights reserved

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.