ΔΕΚΑ all day Bar Restaurant: Μία όαση στυλ και ηρεμίας μέσα στη φύση στην πόλη της Κοζάνης



Επανασχεδιασμένο και ριζικά ανανεωμένο το ΔΕΚΑ all day Bar Restaurant επενδύει ακόμη περισσότερο στην αισθητική και τη γεύση

Το ΔΕΚΑ all day Bar Restaurant κοσμεί την βόρεια πλευρά της Κοζάνης. Δίπλα από το άλσος και απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου αντίκρυζεις έναν chic bar- restaurant στο οποίο η καλαισθησία συναντά την ομορφιά του φυσικού περιβάλλοντος και το κατατάσσει δημοφιλή προορισμό για την έξοδό σου.

Τον εσωτερικό του χώρο ντύνουν φίνες ταπετσαρίες, βελούδινα υφάσματα, μοντέρνα έργα τέχνης και σοφιστικέ χρωματικοί τόνοι που ενισχύουν την έκφραση καλαισθησίας, προσδίδοντας μια γήινη ατμόσφαιρα. Τα μεγάλα τζάμια κάνουν τον επισκέπτη να αισθανθεί ότι βρίσκεται μέσα στην φύση.

Στον εξωτερικό του χώρο ο συνδυασμός της boho διάθεσης με το chic design έρχεται σε πλήρη αρμονία με το έντονο στοιχείο της φύσης, προσθέτοντας στυλ και κομψότητα.

Το μενού του καλύπτει όλα τα γούστα. Πιάτα προσεγμένα με χαρακτήρα γεύσεις και εντάσεις δυνατές που δένουν  απόλυτα με την πλούσια γκάμα κρασιών.

Το ΔΕΚΑ all day Bar Restaurant διοργανώνει θεματικές βραδιές φαγητού, δίνοντας τη δυνατότητα να δοκιμάσεις αμέτρητες επιλογές γεύσεων από διεθνείς κουζίνες. Από την άλλη οι live βραδιές έρχονται να ολοκληρώσουν τη διασκέδασή σου.

Ο χώρος διαθέτει επίσης bar για να διαλέξεις τον καφέ της αρεσκείας σου.  Θα βρεις ευρεία γκάμα και πλούσιες  ποικιλίες καφέ από όλο τον κόσμο.

Μπορείς επίσης να απολαύσεις το ποτό σου ή να δοκιμάσεις ψαγμένες συνταγές από τη signature cocktail λίστα του.

Το ΔΕΚΑ all day Bar Restaurant αποτελεί ξεχωριστή επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας!

 

 

Στρατηλατών Κοζάνη, απέναντι από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου  

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2461031300

Instagram: deka_restaurant

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.