Πότε ‘κλείνει’ η τηλεθέρμανση Κοζάνης – Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΚ



Σας ενημερώνουμε ότι η Τηλεθέρμανση Κοζάνης θα διακόψει την λειτουργία της από τη Δευτέρα 13/05/2024 και ώρα 09:00 π.μ. λόγω βελτίωσης των κλιματολογικών συνθηκών.

Η επαναλειτουργία της εγκατάστασης προβλέπεται να γίνει στις 15 Οκτωβρίου 2024 για την επερχόμενη 32η περίοδο θέρμανσης 2024/2025.

Με την ευκαιρία αυτή, ευχαριστούμε τους καταναλωτές για τη συνεργασία μαζί μας, επισημαίνοντας την ανάγκη για την έγκαιρη εξόφληση των λογαριασμών και ρύθμιση των οφειλών, γεγονός που είναι καθοριστικός παράγοντας για την βιωσιμότητα του συστήματος και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η ΔΕΥΑ ΚΟΖΑΝΗΣ διαβεβαιώνει το καταναλωτικό της κοινό, ότι καταβάλλει σε συνεχή βάση κάθε δυνατή προσπάθεια για την συνέχιση & βελτίωση της λειτουργίας της εγκατάστασης τηλεθέρμανσης, καθώς και για την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών στους καταναλωτές της, παρέχοντας στην τοπική κοινωνία σημαντικά οικονομικά & περιβαλλοντικά οφέλη.

Τέλος, για λόγους προστασίας της υδραυλικής σας εγκατάστασης, λόγω της για μακρό χρονικό διάστημα διακοπής λειτουργίας της κατά την θερινή περίοδο, συνιστάται η υδραυλική απομόνωση του θερμικού Υποσταθμού από το υπόλοιπο τμήμα της με το κλείσιμο των δύο απομονωτικών δικλείδων (είσοδος- επιστροφή) που τον συνδέουν με το εξωτερικό δίκτυο μέχρι και την ημέρα της επαναλειτουργίας της.

Καλό Καλοκαίρι σε όλους.

Από την

ΔΕΥΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

 

 

2 σχόλια στο άρθρο “Πότε ‘κλείνει’ η τηλεθέρμανση Κοζάνης – Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΚ

  1. Παραπονεμένη Καταναλώτρια

    - Edit

    Απαντήστε

    Δεν το κατάλαβα ποτέ αυτό !! Γιατί κλείνουν την τηλεθέρμανση τόσο νωρίς; Εγώ θέλω θέρμανση και τον Ιούνιο με μωρό και γιαγιά στο σπίτι – όσο κάψω θα πληρώσω – τι τους νοιάζει; Δεν είναι και τζάμπα ! Συντήρηση ας γίνει τον Ιούλιο / Αύγουστο !

  2. Αγανακτισμένος καταναλωτής

    - Edit

    Απαντήστε

    Πού τη βλέπετε τη βελτίωση των κλιματολογικών συνθηκών;;;;; Ο καιρός είναι κρύος και άστατος!!! Δεν ντρέπεστε που λέτε ψέματα στον κόσμο και τον αφήνετε μες στο κρύο;;;;; Κάθε χρόνο το ίδιο το βιολί!!!! Ξέρετε ότι η Κοζάνη τους περισσότερους μήνες έχει κρύο, αφήστε την Τηλεθέρμανση ανοιχτή μέχρι που να ζεστάνει καλά ο καιρός!!!! Αν δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε, κλείστε το μαγαζάκι σας και πάτε στα σπίτια σας!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.