Παραδοσιακές τουλούμπες ΖΑΝΔΕ: Εκεί που η γεύση συναντά την ποιότητα και την ιστορία!



Τι να πεις για τις παραδοσιακές τουλούμπες ΖΑΝΔΕ; Αυθεντική γεύση, χρυσαφένιο χρώμα, τραγανό δάγκωμα!

Λαχταριστά σιροπιαστά γλυκά που η αγάπη, το μεράκι και η παραδοσιακή συνταγή ανταμείβουν τη φήμη τους.

Η ιστορία ξεκινά πριν 40 χρόνια σε ένα παραδοσιακό καφενείο στην κεντρική πλατεία του Βελβεντού, το οποίο εκείνη την εποχή στέγαζε και το πρακτορείο των ΚΤΕΛ. Η μητέρα της Βάγιας Ζανδέ η κ. Κατερίνα ξεκίνησε να κάνει τουλουμπάκια για να τα προσφέρει στους θαμώνες του καφενείου.

Τα τουλουμπάκια αυξάνονταν, όσο οι πελάτες, τα ζήταγαν ζεστά και μελωμένα. Και τα δεκάδες τουλουμπάκια έγιναν εκατοντάδες κουτιά…

Το εργαστήρι ανοίγει στην είσοδο του χωριού, ενώ λίγο αργότερα την εμφάνιση του κάνει στο κέντρο της Κοζάνης στην οδό Πλ. 28ης Οκτωβρίου, το πρώτο κατάστημα.

Η ιστορία των παραδοσιακών γλυκών ΖΑΝΔΕ έφτασε και στην Εγνατίας 108 στη Θεσσαλονίκη, δίνοντας πιο εύκολα πρόσβαση στην μοναδική απόλαυση!

Τουλούμπες, τουλουμπάκια, κουρκουμπίνια, κουραμπιέδες ζεματιστοί γίνονται ανάρπαστα!

Τη γευστική απόλαυση ολοκληρώνει το φρέσκο και χειροποίητο παγωτό σε διάφορες γεύσεις που όταν συναντηθεί με τα παραδοσιακά γλυκά ΖΑΝΔΕ, δημιουργεί έκρηξη γεύσεων!

Κοζάνη: Πλατεία 28ης Οκτωβρίου 9, 24610.22444
Θεσσαλονίκη: Εγνατίας 108 με Πρασακάκη γωνία, 2310.222286
Βελβεντό -Εργαστήριο: Εργαστήριο: Αγ. Νικολάου 11, 24640.32501
Instagram: touloubeszande

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.