Κάτι νέο ήρθε στην Κοζάνη: MAXX Rentals – Ο απόλυτος προορισμός για άνετες και ασφαλείς ενοικιάσεις αυτοκινήτων!



 

MAXX Rentals – Ο απόλυτος προορισμός για άνετες και ασφαλείς ενοικιάσεις αυτοκινήτων!

Οδήγησε με ασφάλεια, συνέπεια το αυτοκίνητο της επιλογής σου χωρίς κρυφές χρεώσεις μ στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Η ικανοποίησή σας στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας!

Οδήγησε το αυτοκίνητο της επιλογής σου από 22 ευρώ ημερησίως.

  • Τέσταρε το αυτοκίνητο της αρεσκείας σου στην καθημερινότητα σου!

 

Με έδρα την Κοζάνη και με σημεία εξυπηρέτησης στα Ιωάννινα, στη Λευκάδα,και στο Άκτιο Αεροδρομίου Πρέβεζας, η MAXX Rentals παρέχει εύκολες, ταχείες και ασφαλείς ενοικιάσεις οχημάτων.

Η εταιρεία εγγυάται λύσεις για κάθε ανάγκη μετακίνησης με εναλλακτικές στον τρόπο ασφάλισης καθώς και βραχυχρόνιες και μακροχρόνιες ενοικιάσεις χωρίς κρυφές χρεώσεις. Από μπαγκαζιέρες, παιδικά καθίσματα μέχρι γαμήλια αυτοκίνητα με αντίστοιχο στολισμό προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από οχήματα στο χρώμα και με τον εξοπλισμό της αρεσκείας σας, δημιουργώντας νέα στάνταρντ στον κλάδο της μίσθωσης αυτοκινήτων.

Εξίσου σημαντική είναι φυσικά η διατήρηση της ασφάλειάς σας ώστε να απολαμβάνετε διαδρομές χωρίς άγχος. Όλα μας τα οχήματα συντηρούνται και ελέγχονται πριν την παράδοσή τους ακολουθώντας υψηλά πρότυπα ασφαλείας. Οι έλεγχοι διεξάγονται σε επίσημη αντιπροσωπεία σέρβις.

Συνώνυμο της άριστης ποιότητας και των υψηλών προδιαγραφών, η εταιρεία εγγυάται μοναδικές εμπειρίες ενοικίασης αυτοκινήτων, φροντίζοντας για τη διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών της και την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτησή σας.

Η φιλοσοφία μας επικεντρώνεται στη δημιουργία σχέσεων σεβασμού και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, γι’ αυτό και φροντίζουμε να σας επιβραβεύουμε συνεχώς με καλύτερες τιμές, gift cards και δωρεάν χρήση οχημάτων.

Για περισσότερα δείτε εδώ

MAXX Rentals – The ultimate destination for comfortable and safe car rentals!

Your satisfaction is at the heart of our activities and services!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.