Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας παραχωρεί χώρο στο Δήμο Κοζάνης για δημιουργία Δημοτικού Κτηνιατρείου

Την παραχώρηση χρήσης τμήματος των κτηριακών εγκαταστάσεων του πρώην Κτηνιατρικού Εργαστηρίου στη Λευκόβρυση Κοζάνης, κυριότητας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στο Δήμο Κοζάνης εισηγήθηκε η αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Κατερίνα Δαδαμόγια στην Οικονομική Επιτροπή της 5ης Ιουλίου 2022. Ειδικότερα, θα παραχωρηθεί χώρος με ανεξάρτητη είσοδο μαζί με τον αναγκαίο προαύλιο χώρο.

Σκοπός της χρήσης του κτιρίου είναι η λειτουργία Δημοτικού Κτηνιατρείου , όπως ορίζει ο Ν.4830/2021.Ο χώρος διαθέτει τις απαραίτητες βασικές υποδομές και πληροί τις απαιτήσεις του νόμου ώστε να στεγάσει το Δημοτικό Κτηνιατρείο.

Η Περιφερειακή Αρχή αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα της ορθολογικής διαχείρισης του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων συντροφιάς και την μεγάλη ευθύνη που έχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και πολίτες, ο καθένας στο βαθμό και με τον τρόπο που του αναλογεί. Στηρίζει, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, κάθε προσπάθεια που συντονισμένα και στο πλαίσιο του νόμου, οδηγεί στην καλύτερη διαχείριση του ζητήματος.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας παραχωρεί χώρο στο Δήμο Κοζάνης για δημιουργία Δημοτικού Κτηνιατρείου

  1. Τραμπ ακης Ντ.Ντάκ

    - Edit

    Απαντήστε

    Μήπως έπρεπε να το φέρει το θέμα ο μπάιντεν στο κογκρεσο;επρεπε να το είχατε προ πολλών ετων

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.