«Οι Γυναίκες στη Λογοτεχνία: Μητιώ Σακελλαρίου – Μεγδάνη» – Εκδήλωση της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης στη Θεσσαλονίκη



Στο πλαίσιο της 20ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης, η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης σας προσκαλεί στην Στρογγυλή Τράπεζα με θέμα: «Οι Γυναίκες στη Λογοτεχνία: Μητιώ Σακελλαρίου – Μεγδάνη», την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 και ώρα 20:00, στον Εξώστη 1 – Περίπτερο 15 –  ΔΕΘ – HELEXPO.

Συντονίζει ο Μιχάλης  Πιτένης, Δημοσιογράφος – Συγγραφέας

Ομιλητές:

-Λένα Διβάνη, Συγγραφέας

 

-Αλεξάνδρα Ιωαννίδου, Καθηγήτρια Τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών & Ανατολικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Μεταφράστρια

-Ηλίας Γ. Σπυριδωνίδης, Επίκουρος Καθηγητής Μετάφρασης και Σημειωτικής της Ιταλικής Γραμματείας, Τμήμα Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, ΑΠΘ.

Η Στρογγυλή Τράπεζα οργανώνεται από την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη της Κοζάνης, την Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων και Επιστημόνων της Πληροφόρησης και το ΠΕΤ Βορείου Ελλάδος, το Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας, Αρχειονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης και το Εργαστήριο ΜεταΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, Διαχείρισης Πληροφοριών και Δεδομένων του ΔΙΠΑΕ.

 

Σας Περιμένουμε!

Γραφείο Τύπου

Δήμου Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.