ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης: Νέος πρόεδρος ο Ζ. Μάρας και αντιπρόεδρος ο Μ. Μαγγιρίδης – Τη νέα Αντιδημαρχία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας ανέλαβε ο Δ. Κοεμτζόπουλος

Ο Ζήσης Μάρας, αναλαμβάνει τη θέση του Προέδρου του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης, όπως ανακοίνωσε σήμερα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας. Χρέη Αντιπροέδρου του ΟΑΠΝ θα επιτελεί ο Μίλτος Μαγγιρίδης.

Τον επερχόμενο ορισμό του Δημήτρη Κοεμτζόπουλου, στη θέση του Αντιδημάρχου, με την αρμοδιότητα αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, στην αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης.

Η απόφαση λαμβάνεται σύμφωνα με την πρόσφατη τροποίηση του υφιστάμενου νομικού πλαισίου της Αυτοδιοίκησης, που δίνει τη δυνατότητα ορισμού δύο νέων άμισθων Αντιδημάρχων στο Δήμο Κοζάνης.

8 Shares

Ένα σχόλιο στο άρθρο “ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης: Νέος πρόεδρος ο Ζ. Μάρας και αντιπρόεδρος ο Μ. Μαγγιρίδης – Τη νέα Αντιδημαρχία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας ανέλαβε ο Δ. Κοεμτζόπουλος

  1. Ας ξεκινήσουν να μαζεύει τα ανείσπρακτα ενοίκια από τους ημετέρους και να μην φορτώνουν τον κοσμάκη με αύξησης και φόρους για να καλύψουν τα σπασμένα.
    Φορομπήχτες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.