ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης: Νέος πρόεδρος ο Ζ. Μάρας και αντιπρόεδρος ο Μ. Μαγγιρίδης – Τη νέα Αντιδημαρχία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας ανέλαβε ο Δ. Κοεμτζόπουλος



Ο Ζήσης Μάρας, αναλαμβάνει τη θέση του Προέδρου του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης, όπως ανακοίνωσε σήμερα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας. Χρέη Αντιπροέδρου του ΟΑΠΝ θα επιτελεί ο Μίλτος Μαγγιρίδης.

Τον επερχόμενο ορισμό του Δημήτρη Κοεμτζόπουλου, στη θέση του Αντιδημάρχου, με την αρμοδιότητα αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, στην αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης.

Η απόφαση λαμβάνεται σύμφωνα με την πρόσφατη τροποίηση του υφιστάμενου νομικού πλαισίου της Αυτοδιοίκησης, που δίνει τη δυνατότητα ορισμού δύο νέων άμισθων Αντιδημάρχων στο Δήμο Κοζάνης.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης: Νέος πρόεδρος ο Ζ. Μάρας και αντιπρόεδρος ο Μ. Μαγγιρίδης – Τη νέα Αντιδημαρχία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας ανέλαβε ο Δ. Κοεμτζόπουλος

  1. Ας ξεκινήσουν να μαζεύει τα ανείσπρακτα ενοίκια από τους ημετέρους και να μην φορτώνουν τον κοσμάκη με αύξησης και φόρους για να καλύψουν τα σπασμένα.
    Φορομπήχτες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.