Δράση εξατομικευμένης δια ζώσης Νομικής Πληροφόρησης από το Ινστιτούτο Εργασίας ΓΣΕΕ σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κοζάνης

Οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν στα χρόνια της δημοσιονομικής κρίσης, ευνόησαν την εφαρμογή νομοθετικών μέτρων ιδιαίτερα βλαπτικών για τον κόσμο της εργασίας. Οι επώδυνες μεταβολές σε κοινωνικά, εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα περιόρισαν την κοινωνική προστασία και δημιούργησαν γενικευμένη περιθωριοποίηση και εργασιακή ανασφάλεια σε μεγάλα τμήματα του εργατικού δυναμικού.

Στο πλαίσιο αυτό, το Ινστιτούτο Εργασίας ΓΣΕΕ σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κοζάνης διοργανώνουν δράση εξατομικευμένης δια ζώσης Νομικής Πληροφόρησης, την Πέμπτη 20/6/2019 και ώρα 16:00, στο πλαίσιο της οποίας νομικοί συνεργάτες του Ινστιτούτου Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. θα υποδέχονται και θα επεξεργάζονται ερωτήματα και προβληματισμούς σχετικά με:

Α. Το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα ασφαλισμένων όλων των ταμείων (ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΟΑΕΕ, κ.α.) (θεμελίωση και κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, συντάξεις χηρείας, συντάξεις αναπηρίας, πλήρεις και μειωμένες συντάξεις, απασχόληση συνταξιούχων κλπ) και

Β. Τα εργασιακά δικαιώματα (συμβάσεις, αποδοχές, άδειες κλπ. εξαρτημένης εργασίας Ι.Δ.).

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο ΙΝ.Ε. ΓΣΕΕ Δυτικής Μακεδονίας, Καμβουνίων 24, 1ος όροφος, Κοζάνη

Πληροφορίες για την εκδήλωση:
ΙΝΕ ΓΣΕΕ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΛ: 2461049780
ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΗΛ: 2461028120

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.