Ξεκινά η διανομή κάδων κομποστοποίησης από τον Δήμο Κοζάνηςdimarxeio_koz345345Ο Δήμος Κοζάνης σε συνέχεια του προγράμματος ανακύκλωσης προχωράει και στην έναρξη του πιλοτικού προγράμματος οικιακής κομποστοποίησης. Στόχος του είναι η μείωση των οικιακών απορριμμάτων και κυρίως η αξιοποίησή τους.

Την Τετάρτη 2 Μαΐου και ώρα 13:00 μ.μ. στο χώρο του Νιάημερου Κοζάνης θα διανεμηθούν δωρεάν οι πρώτοι κάδοι οικιακής κομποστοποίησης. Οι πολίτες που έκαναν αίτηση για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα και πληρούσαν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, επιλέχθηκαν και ενημερώθηκαν για να παραβρεθούν και να παραλάβουν τους κάδους  ενώ θα ακολουθήσει άμεσα και η παραχώρηση επιπλέον κάδων.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Ανακύκλωσης (Πλ. 28ης Οκτωβρίου, τηλ: 24613-50444)) ή στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.kozanh.gr) για να ενημερωθούν σχετικά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.