Νέες επιτυχίες για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης – Έναρξη των εγγραφών στο τμήμα κωπηλασίας

ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΣΝΙΑ ΚΑΙ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΕΣΕΓΚΡΑΝΤ . ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 10-11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ .

Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 30 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ .

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΛΕΜΟΝΙΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΔΙΕΚΔΊΚΗΣΕΙ 2 ΜΕΤΑΛΛΙΑ, ΑΡΓΥΡΟ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΣΚΙΦ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΝΟ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΜΟΝΟ ΣΚΙΦ ΝΕΑΝΙΔΩΝ .ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ 2 ΑΡΓΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΑ ΓΩΝΙΣΜΑ ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΣΚΙΦ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΚΙΦ ΠΑΙΔΩΝ

Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΕΣ ΛΕΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.


ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ !!

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 4.00 ΣΤΙΣ ΕΣΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ! ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 3.00-4.30 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 1.00-2.30

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6986818721

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.