Έφυγε από τη ζωή ο επίτιμος πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς Ηρακλής Καλλισθένης – Συλλυπητήρια μηνύματα

 

Ο Πρόεδρος το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας», εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για τον θάνατο του επίτιμου Προέδρου του Σ.Γ.Κ. Ηρακλή Καλλισθένη.

Ο Ηρακλής Καλλισθένης, διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Σ.Γ.Κ., παρέμεινε σε ενεργή δράση μέχρι τη τελευταία στιγμή της ζωής του και άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στον κλάδο της ελληνικής γουνοποιίας.

Οραματίστηκε και υλοποίησε το Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, αφήνοντας σπουδαία παρακαταθήκη στους συναδέλφους του γουνοποιούς και στους Καστοριανούς πολίτες.

Ήταν ένας άνθρωπος που ξεχώριζε για το ήθος του, την αγωνιστικότητά του και τη φιλάνθρωπη δράση του. Η γούνα και η Καστοριά, έχασαν έναν σπουδαίο άνθρωπο.

Ο Ηρακλής Καλλισθένης θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας για την πολυσήμαντη προσφορά του και θα αποτελεί για όλους μας παράδειγμα προς μίμηση στη δράση και τη συνέπεια.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή του.

Εκ της Διοικήσεως


Συλλυπητήριο Μήνυμα Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη

Η θλιβερή είδηση για τον θάνατο του Ηρακλή Καλλισθένη προκαλεί βαθύτατη λύπη και συγκίνηση σε όλους μας.

Ένας εκπληκτικός άνθρωπος, που τίμησε τον τόπο του με την πετυχημένη και υποδειγματική επιχειρηματική του πορεία, το υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσφοράς και το απαράμιλλο ήθος του. 

Μία ισχυρή και εμβληματική προσωπικότητα, που κατάφερε να κάνει τα οράματα πράξη, αφήνοντας πολύτιμη παρακαταθήκη για το μέλλον της Καστοριάς και ειδικότερα για τον κλάδο της Γουνοποιίας, όπου είχα την τιμή να τον διαδεχθώ στην Προεδρία του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, ανακηρύσσοντάς τον, Επίτιμο Πρόεδρο. 

Θέλω να εκφράσω και δημοσίως, τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.


Συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας για την απώλεια του Ηρακλή Καλλισθένη.

          Μεγάλη η απώλεια για τον κλάδο της γούνας και την Καστοριά, ο θάνατος του Ηρακλή Καλλισθένη. Επί πολλά χρόνια Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας», αφιέρωσε κυριολεκτικά ένα κομμάτι της ψυχής του για τη στήριξη της γούνας και της Καστοριάς.

          Με έμφυτη ευγένεια και ακλόνητη πίστη, διεκδικούσε και επιτύγχανε πολλά για το συλλογικό όφελος και τους επαγγελματίες που εκπροσωπούσε. Δικό του έργο το Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο αποτελεί ιστορική παρακαταθήκη όχι μόνο για τον κλάδο αλλά και όλη τη Δυτική Μακεδονία.

Φωτεινό το παράδειγμά του στην επιχειρηματικότητα και στη ζωή, αφού η κοινωνική προσφορά του, μένει ως κληρονομιά και οδηγός  για όλους εμάς.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.