Με επιτυχία η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κοζάνης στη Διεθνή Έκθεση ISH 2017 στην Φρανκφούρτη



o7f6o76do7sdi6sau53aqu53qa5uyaqu5

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κοζάνης στη Διεθνή Έκθεση ISH 2017 στην Φρανκφούρτη. που διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Αστική Εταιρία για την προώθηση της Επιχειρηματικότητας Ν. Κοζάνης (ΑΕΠΕ).

Η έκθεση ISH λαμβάνει χώρα κάθε δύο χρόνια και είναι η κορυφαία εμπορική έκθεση του κόσμου όσον αφορά τον κτιριακό τομέα, την ενέργεια, τον εξοπλισμό μπάνιου, τις τεχνολογίες κλιματισμού, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τους αυτοματισμούς, την εξοικονόμηση ενέργειας και τις τεχνολογίες εγκατάστασης.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από τις 14 έως 18 Μαρτίου 2017 στην Γερμανία, στον εκθεσιακό χώρο “Messe Frankfurt” στην Φρανκφούρτη σε συνολική έκταση 260.000 μ2. Διεθνείς εκθέτες απ’ όλο τον κόσμο (περίπου 2.500 εκθέτες στο σύνολο) παρουσίασαν όλες τις εξελίξεις και τα προϊόντα τους, τεχνολογίες και λύσεις για την παγκόσμια αγορά. Οι επισκέπτες (πάνω από 200.000 άτομα) προέρχονται από τον εμπορικό και κατασκευαστικό κλάδο, από εταιρείες real estate και παροχής υπηρεσιών. Από πλευράς Επιμελητηρίου, στην αποστολή συμμετείχε η καινοτόμος επιχείρηση Hydronic P.Co. και μέσω της επιχειρηματικής αποστολής επαγγελματίες του κλάδου των κατασκευών και εγκαταστάσεων. Επίσης, συμμετείχε το Cluster Βιοενέργειας και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας το οποίο παρείχε παράλληλα τεχνική υποστήριξη.

Η Hydronic P. Co. με την παρουσία της στο περίπτερο των κτιριακών αυτοματισμών και εξοικονόμησης ενέργειας, είχε την ευκαιρία να εκθέσει τα προϊόντα της, τα οποία ανήκουν στον τομέα των free programmable logic controllers. Πραγματοποίησε επαφές με έναν μεγάλο αριθμό επισκεπτών, κυρίως επαγγελματίες και επιχειρήσεις, για ανάπτυξη δικτύου διανομής και την επίτευξη επιχειρηματικών συνεργασιών για την αντιπροσώπευση των προϊόντων της στο εξωτερικό. Η εταιρεία κατάφερε να προσελκύσει ειδικούς στα θέματα αυτοματισμών και αντιπροσώπους κατασκευαστικών εταιρειών και εγκαταστατών θέρμανσης-ψύξης από πολλά και διαφορετικά μέρη του κόσμου. Από την πλευρά του οι 14 συμμετέχοντες -μέλη του Επιμελητηρίου Κοζάνης στην επιχειρηματική αποστολή είχαν την ευκαιρία να αντλήσουν σημαντικές πληροφορίες και να ενημερωθούν για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Επισκεφτήκαν τα θεματικά περίπτερα της έκθεσης, απέκτησαν νέες γνώσεις γύρω από τα αντικείμενα ενδιαφέροντός τους, συνομίλησαν με εκπροσώπους εταιρειών, παρακολούθησαν τεχνικές παρουσιάσεις προϊόντων και διερεύνησαν πιθανές δυνατότητες νέων συνεργασιών. Όλοι οι συμμετέχοντες αποκόμισαν σημαντικά και πολλαπλά οφέλη από την επαφή τους με όλες τις τελευταίες εξελίξεις και καινοτομίες στους κλάδους της ενέργειας, των κτιρίων, του μπάνιου και των εγκαταστάσεων που παρουσιάστηκαν στην Έκθεση ISH 2017 στη Φρανκφούρτη.

Η παρουσία του Επιμελητηρίου κρίνεται ως ιδιαίτερα επιτυχημένη και ως εκ τούτου κρίνεται από τη διοίκηση αυτού ότι θα πρέπει να υπάρξει συνέχεια της προσπάθειας και σε άλλες συναφείς εκθέσεις, ιδιαίτερα για παραγωγούς τεχνολογίας από την ευρύτερη περιοχή, έτσι ώστε να ενισχυθεί η παρουσία τους στις εξελίξεις του κλάδου και να δοθεί η δυνατότητα διεύρυνσης των επιχειρηματικών και ιδιαίτερα των εξαγωγικών δραστηριοτήτων τους.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.