Εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο 1ο ΣΕΚ και 1ο ΕΠΑ.Λ. Κοζάνης

sxoleio_1o_epal_kozΜε στόχο το άνοιγμα του σχολείου στην κοινωνία, την εναρμόνιση της παρεχόμενης γνώσης με τα σύγχρονα δεδομένα της επιστήμης και τη διασύνδεση των μαθητών με την τοπική αγορά εργασίας, το 1ο ΣΕΚ Κοζάνης προγραμμάτισε για το σχολικό έτος 2011-2012 σχετικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων αυτών, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού την 1η Μαρτίου 2012, από τις 9:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ., στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑΛ Κοζάνης.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν στην εκδήλωση είναι:  «Επαγγελματικές διέξοδοι των πτυχιούχων του τομέα οχημάτων», για τις οποίες θα μιλήσει ο Διευθύνων Σύμβουλος του Κέντρου Τεχνικής Εκπαίδευσης Digi Parts, κύριος Βέρρος Απόστολος και «Σύγχρονα συστήματα ψεκασμού και Διάγνωση βλαβών στο αυτοκίνητο», τα οποία θα εισηγηθεί  ο Τεχνικός Εκπαιδευτής του Κέντρου, κύριος Αργυρόπουλος Αθανάσιος. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει επίδειξη πρακτικής εφαρμογής σε οχήματα σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, η οποία θα λάβει χώρα στο εργαστήριο οχημάτων του 1ου ΣΕΚ Κοζάνης.

Η εκδήλωση οργανώνεται και συντονίζεται από τον Τομέα Οχημάτων του 1ου ΣΕΚ και του 1ου ΕΠΑΛ Κοζάνης, με έγκριση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κοζάνης και της Υπεύθυνης ΣΕΠ του ΚΕΣΥΠ Κοζάνης. Την εκδήλωση θα παρακολουθήσουν οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές της Γ΄ τάξης του τομέα Οχημάτων του 1ου ΕΠΑ.Λ. και 4ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Κοζάνης, καθώς και οι μαθητές και εκπαιδευτικοί των αντίστοιχων τομέων των ΕΠΑ.Λ. Σερβίων, Σιάτιστας και Πτολεμαΐδας.

Όλοι οι μαθητές που θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση θα πάρουν βεβαίωση παρακολούθησης από το Κέντρο Τεχνικής Εκπαίδευσης Digi Parts.

Η    Δ/ντρια του 1ου ΣΕΚ Κοζάνης
Ατματζίδου Σουμέλα

Σχολιάστε