Υπογράφηκε η σύμβαση «Βελτίωση κόμβων Γρεβενών, Καστοριάς, Φλώρινας και Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας» από τον Γ. Κασαπίδη



 

Υπογράφηκε την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023, από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γεώργιο Κασαπίδη και τον ανάδοχο, η σύμβαση για την κατασκευή του έργου, «Βελτίωση κόμβων Γρεβενών, Καστοριάς, Φλώρινας και Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας» παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης και Οικονομικού, Μενέλαου Μακρυγιάννη, του Αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Μετάβασης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Στέργιου Κιάνα, του Αντιπεριφερειάρχη Ανάδειξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Απασχόλησης Γιώργου Βαβλιάρα και του Αντιπεριφερειάρχη Δημοσίας Υγείας Γιώργου Μαργαρίτη.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 3.139.679,96 € (με Φ.Π.Α) και οι εργασίες  θα εκτελεστούν σε έξι κόμβους επί του Εθνικού Οδικού Δικτύου και αφορούν Υπεραστική-Αστική Οδοποιία, εργασίες οριζόντιας και κατακόρυφης σύμβασης και ασφάλισης και εργασίες ηλεκτρομηχανολογικών.

Σημαντικά έργα προωθούνται μέσω του προγράμματος, «Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας» στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης, «η αναβάθμιση του ενδοπεριφερειακού οδικού δικτύου και η ασφαλής μετακίνηση των πολιτών στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας είναι στις άμεσες προτεραιότητες της Περιφερειακής Αρχής».

Τέλος να αναφέρουμε πως η προθεσμία περαιώσεως του έργου είναι 18 μήνες και αρχίζει από την ημέρα της υπογραφής της σύμβασης.

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Υπογράφηκε η σύμβαση «Βελτίωση κόμβων Γρεβενών, Καστοριάς, Φλώρινας και Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας» από τον Γ. Κασαπίδη

  1. Ασφαλής μετακίνηση πολιτων για αλλά μέρη της Ελλάδος και της Αλλοδαπης!
    Ερημωσατε τον τόπο και μου θέλετε δρόμους για απευθείας αναθεσεις;
    Να κινείται το χρήμα,εε;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.