ΦΣ Κοζάνης: Με το μυαλό στα μπαράζ – Στην Κρήτη το πρώτο ραντεβού με την ιστορία



 

Αντιμέτωπη με την ιστορία θα βρεθεί η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνη, το Σάββατο (13/11) στις 16:00, στο Εθνικό Στάδιο Αρχανών “Μαρκομιχελάκειο” Ηρακλείου Κρήτης, για την 1η αγωνιστική των play-off της Γ Εθνικής, με απώτερο στόχο ένα από τα τέσσερα εισιτήρια που οδηγούν στη Super League 2 της επόμενης σεζόν! Από το ειδικό πρωτάθλημα θα προκύψουν οι 4 ομάδες που θα προβιβαστούν από την Γ’ Εθνική κατηγορία στην Super League 2 της αγωνιστικής περιόδου 2023-24. Στο ειδικό πρωτάθλημα προβιβασμού για την άνοδο στη Super League 2 θα συμμετάσχουν οι πρωταθλήτριες ομάδες των πέντε (5) ομίλων της Γ’ εθνικής. Οι πέντε (5) ομάδες ΦΣ Κοζάνη, Γιούχτας (Ηράκλειο Κρήτης), Καμπανιακός Χαλάστρας (Θεσσαλονίκη), Αιολικός Μυτιλήνης (Λέσβος) και Τηλυκράτης Λευκάδας, θα αγωνιστούν σε αγώνες μεταξύ τους (2 γύροι/συνολικά δέκα (10) αγωνιστικές, εντός και εκτός έδρας). Από την τελική βαθμολογία που θα προκύψει, θα προβιβαστούν στην Super League 2, οι τέσσερις (4) πρώτες κατά βαθμολογική σειρά ομάδες.

Την Κυριακή 30/4/2023 η Κοζάνη στέφθηκε πρωταθλήτρια 2ου Ομίλου Γ’ Εθνικής 2022-23. Η τελευταία φορά που συνέβη κάτι ανάλογο ήταν πριν 42 χρόνια το 1981 όταν αναδείχθηκε πρωταθλήτρια 4ου Ομίλου Εθνικής Ερασιτεχνικής 1980-81 και ανέβηκε για τελευταία φορά στην Β’ Εθνική.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν σήμερα Παρασκευή την προετοιμασία τους υπό τις οδηγίες του Νίκου Μπαδήμα και του τεχνικού επιτελείου, ο οποίος επέλεξε και τους ποδοσφαιριστές που θα συμπεριλάβει στην αποστολή της αναμέτρησης και θα ταξιδέψουν αεροπορικώς από τη Θεσσαλονίκη για Κρήτη.

Ο κ. Νίκος Μπαδήμας, θα έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στην διάθεση του, πλην των γνωστών τραυματιών, δηλαδή Γιάννη Παπαδόπουλου, Θωμά Πιρίτζαους και Κίττον Ίσακσον.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό τόσο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την πρώτη θέση  του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής 2022-2023, όσο και για την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣ Κοζάνης κάνοντας νταμπλ, μέχρι τώρα η πορεία στην χρονιά είναι άκρως επιτυχημένη και άπαντες θέλουν να κλείσουν μια μαγική… σεζόν με την άνοδο στην Super League 2.

Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συμφωνούν ώστε να υπάρχει σοβαρότητα και σεβασμός για τον κάθε αντίπαλο χωριστά! Τα παιχνίδια είναι κομβικά και κάθε απώλεια μπορεί να στοιχήσει, ωστόσο η ομάδα μας έχει αποδείξει μέσα στη σεζόν ότι έχει μέταλλο και παίκτες με προσωπικότητα οι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Στις τάξεις των φιλάθλων επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός για ένα καλό ξεκίνημα, φίλοι της ομάδας από την Κοζάνη, αλλά και από κάθε γωνιά της Κρήτης θα ενισχύσουν την ομάδα στο ραντεβού της με την ιστορία.

Την αναμέτρηση Γιούχτας – ΦΣ Κοζάνη θα διευθύνει ο Διαιτητής κ. Αλαφογιάννης Λουκάς (Βοιωτίας) με βοηθούς Α’ Σούζας Κων/νος (Ανατ. Αττικής),  Β’ Ιωάννου Αντώνιος (Ευβοίας). Τέταρτος διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Καλυβιανάκης Κων/νος Ρεθύμνου ενώ παρατηρητής ο κ. Πνευματικάκης Εμμανουήλ από την ΕΠΣ Λασιθίου.

Γ’ Εθνική (play-off ) 1η αγωνιστική

Σάββατο 13/5/2023

Γιούχτας – ΦΣ Κοζάνης – ΩΡΑ 16:00

Καμπανιακός-Αιολικός – ΩΡΑ 17:00

ΡΕΠΟ: Τηλυκράτης Λευκαδος

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.