Με τη συμμετοχή εκατοντάδων μαθητών πραγματοποιήθηκε στην Πτολεμαΐδα η δράση 3×3 Schools powered by ΔΕΗ με συνδιοργανωτή τον Δήμο Εορδαίας



 

Με τη συμμετοχή 205 μαθητών από επτά Δημοτικά Σχολεία και ένα Γυμνάσιο της Πτολεμαΐδας, πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 8-10 Μαΐου από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με τον Δήμο Εορδαίας, η δράση «3×3 Schools» («3×3 στα Σχολεία»), powered by ΔΕΗ.

Οι μαθητές έπαιξαν μπάσκετ την πρώτη μέρα της εκδήλωσης στο ανοιχτό γήπεδο του ΔΑΚ Πτολεμαΐδας και συνέχισαν εντός των τειχών τη δεύτερη εξαιτίας της βροχόπτωσης. Πήραν μέρος 54 ομάδες από Δημοτικά Σχολεία (1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 6ο, 10ο, 11ο) και από το 4ο Γυμνάσιο (4ο).

Η δράση 3×3 Schools powered by ΔΕΗ, είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που υλοποιεί η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και την θερμή υποστήριξη του Δήμου Εορδαίας.

Το πρόγραμμα αυτό δίνει στους μαθητές την ευκαιρία να γνωρίσουν το 3×3 έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να διασκεδάσουν παίζοντας, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει η ΕΟΚ για την ανάπτυξη και την προβολή του αθλήματος.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.