Σύσκεψη στο Δήμο Εορδαίας με θέμα την ετοιμότητα και την προετοιμασία των υπηρεσιών ενόψει των Εθνικών Εκλογών



 

Σύσκεψη με θέμα την ανάλυση και μια ευρεία συζήτηση επί θεμάτων ετοιμότητας που αφορούν το Δήμο Εορδαίας, ενόψει των επερχόμενων Εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου 2023, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του Δημάρχου Παναγιώτη Πλακεντά, ο οποίος συγκάλεσε και την συνάντηση. Στη σύσκεψη συμμετείχαν στελέχη των αρμόδιων υπηρεσιών, οι οποίοι ενημέρωσαν για την ετοιμότητά τους και για τις ενέργειές που θα δρομολογήσουν σύμφωνα με τις αρμοδιότητες τους.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης -την οποία θα ακολουθήσουν και άλλες- συζητήθηκαν θέματα για την καλύτερη προετοιμασία αναφορικά με την ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Πλακεντάς τόνισε προς όλους τους συμμετέχοντες την ανάγκη αυξημένης ετοιμότητας και εγρήγορσης για την άμεση αντιμετώπιση τυχόν εκτάκτων αναγκών που μπορεί να παρουσιαστούν, εντός του χρονικού ορίζοντα του περίπου ενός μήνα που απομένει μέχρι την ημέρα των εκλογών και σύμφωνα πάντα με το Προεδρικό Διάταγμα και τις ερμηνευτικές εγκυκλίους το Υπουργείου Εσωτερικών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.