Ανοιχτό κάλεσμα εθελοντών για την παράσταση με τίτλο ”Λιγνίτη τόπος ή τι;”



 

Στο πλαίσιο του προγράμματος του Υπουργείου Πολιτισμού, Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός, η σκηνοθέτρια και δραματουργός, Μαρία Βαρδάκα, σχεδιάζει τη μουσικοθεατρική παράσταση, με τίτλο Λιγνίτη τόπος ή τι; και αναζητά εθελοντές – πολίτες της περιοχής να συμμετέχουν σε αυτή. Η παράσταση, που έχει ως θέμα την απολιγνιτοποίηση στη Δυτική Μακεδονία και ειδικότερα στο νομό Κοζάνης, θα πραγματοποιηθεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αιανής, στις 17 και 18 Ιουλίου.

Το κάλεσμα απευθύνεται σε όλες και όλους τις/τους πολίτες της περιοχής, όλων των ηλικιών και από όλους τους επαγγελματικούς χώρους, με ή χωρίς θεατρική εμπειρία, που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν. Η παράσταση θα είναι ένα μουσικό – θεατρικό debate για το μείζον θέμα της περιοχής μας και οι εθελοντές θα λειτουργήσουν ως η κοινωνία των πολιτών – χορός, που θα συμμετέχει στα επί σκηνής δρώμενα, συνδιαλεγόμενη με τους ηθοποιούς και τους μουσικούς.

Οι πρόβες στο χώρο του Μουσείου θα διαρκέσουν από τις 8 έως τις 16 Ιουλίου, απογευματινές & βραδινές ώρες, και οι εθελοντές θα πρέπει να παραβρίσκονται εκεί ανελλιπώς.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την βοηθό σκηνοθέτριας, κ. Βάσια Σκούρα, στο τηλέφωνο 6906250524 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση lignititopos@gmail.com μέχρι τη Δευτέρα 8 Μαΐου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.