Ευχαριστήρια επιστολή του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Κοζάνης στον « Αναγκαστικό Συνεταιρισμό Κροκοπαραγωγών Κοζάνης»



 

Ο Διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Κοζάνης (ΕΝΕΕΓΥΛ) , εκφράζει τις βαθιές του ευχαριστίες στον  Πρόεδρο και στον  « Αναγκαστικό Συνεταιρισμό Κροκοπαραγωγών Κοζάνης»  και για την ευγενική δωρεά σε είδη ζωγραφικής  που προσφέρθηκαν για τους μαθητές/τριες του ΕΝΕΕΓΥΛ  Άνω Κώμης – Κοζάνης και για τη συμμετοχή τους  στον πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα «οι μέλισσες στον Κρόκο και  στα λουλούδια του κρόκου».

Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή και χαρά, που η κοινωνία , αποδεικνύεται καθημερινά «ανοικτή» στην προσπάθεια ένταξης, σεβασμού και αλληλεγγύης των μαθητριών/ων που φοιτούν στο σχολείο μας. Η συνεισφορά σας και η συμπαράστασή σας μας είναι ιδιαίτερα πολύτιμη και εκτιμούμε ότι προσφέρατε τα μέγιστα ως συνοδοιπόροι και αρωγοί.

 

                                                                   Με εκτίμηση

                                                                  Η Διεύθυνση και το προσωπικό του ΕΝΕΕΓΥΛ Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.