Η πιο πολυαναμενόμενη ταινία της δεκαετίας φτιάχτηκε ειδικά για την τεχνολογία 3D HFR! ‘AVATAR: The Way of Water’



 

Η πιο Πολυαναμενόμενη Ταινία της Δεκαετίας φτιάχτηκε ειδικά για την τεχνολογία 3D HFR! στο πολυχώρο ‘ΟΛΥΜΠΙΟΝ’ στην Καστοριά

Πώς θα σας φαινόταν τώρα να μπείτε στις πιο σύγχρονες κινηματογραφικές αίθουσες στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ και να βιώσετε μια πραγματικά αληθινή εμπειρία εικόνας και ήχου;

AVATAR: The Way of Water

Πρεμιέρα την Πέμπτη 15/12/2022!

Προβολές 3D HFR αποκλειστικά στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ στην πόλη μας!

Η προπώληση έχει ξεκινήσει!

 

Η τεχνολογία του 3D στην βιομηχανία του θεάματος γίνεται με την χρήση συγκεκριμένης τεχνολογίας κινηματογράφησης, που καταγράφει δύο διαφορετικές εικόνες ταυτόχρονα, μιμούμενη τα μάτια μας, και προβάλλει κάθε στιγμή μία σε κάθε μάτι μας, παρέχοντας έτσι στερεοσκοπική όραση στον θεατή. Το αποτέλεσμα τελειοποιείται με την χρήση των ειδικών γυαλιών, για να αποδίδεται η αίσθηση του εικονικού βάθους.

Η κινηματογραφική προβολή έως και σήμερα πραγματοποιείται με 24 καρέ το δευτερόλεπτο, δηλαδή στη διάρκεια ενός δευτερολέπτου προβάλλονται στην οθόνη 24 εικόνες.

Η τεχνολογία HFR (High Frame Rate) προβάλλει την ταινία με διπλάσια ταχύτητα, δηλαδή με 48 καρέ το δευτερόλεπτο. Αυτό προσδίδει καλύτερη ανάλυση και ευκρίνεια στην εικόνα, κάνοντας την εμπειρία του 3D μοναδική!

Το ΟΛΥΜΠΙΟΝ διαθέτει αυτές τις υπερσύγχρονες τεχνολογίες συνδυασμένες με την απολυτή ποιότητα ήχου DOLBY CINEMA 5.1 & 7.1! Απόλαυσε τα εντυπωσιακά ηχητικά εφέ και την μουσική της ταινίας   με το κορυφαίο σύστημα ήχου!

Κλείσε τώρα τη θέση σου και ζήσε τη μοναδική εμπειρία αποκλειστικά στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ με τιμή εισιτηρίου για τις 3D προβολές από 7€ το μειωμένο και  8,5€ το κανονικό εισιτήριο!

💥 Μην ξεχνάτε πάντα την προσφορά E-TICKET OFFER όπου αγοράζετε τώρα το εισιτήριο σας αποκλειστικά από το https://olympionhouse.gr/tickets/ στη τιμή των 5€ για τις προβολές 2D και 7€ για τις προβολές 3D για όλους!!!

Δες το πρόγραμμα προβολών εδώ :

https://olympionhouse.gr/programma/

Αγόρασε το εισιτήριο σου online :

https://olympionhouse.gr/tickets/

ή από τα ταμεία του κινηματογράφου!

 

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Οι πρώτες αντιδράσεις μετά την πρεμιέρα του «Avatar: The Way of Water» κάνουν λόγο για μία από τις καλύτερες κινηματογραφικές εμπειρίες της χρονιάς!

Ο Erik Davis γράφει:

«Χαίρομαι που πως ότι το «Avatar: The Way of Water» είναι εκπληκτικό.

Μεγαλύτερο, καλύτερο και πιο συναισθηματικό από το «Avatar», η ταινία είναι οπτικά συναρπαστική, έντονη και απίστευτα συναρπαστική. Η ιστορία, το θέαμα, η πνευματικότητα, η ομορφιά – αυτή είναι η δημιουργία ταινιών και αφήγηση στα καλύτερα της»

 

Ο Τζος Χόροβιτς έγραψε για το πολυαναμενόμενο σίκουελ:

«Ο James Cameron δείχνει για άλλη μια φορά στους σκηνοθέτες πώς γίνεται. το έχω πει χίλιες φορές. Μην τον αμφισβητείς ποτέ. Το «Avatar: The Way of Water» είναι ο τρόπος με τον οποίο κάνεις επικές υπερπαραγωγές. Συναισθηματικό, έντονο και τόσο μεγάλο όσο γίνονται οι ταινίες»

Ο Guillermo del Toro είχε γράψει στο Twitter ότι το σίκουελ του «Avatar» είναι:

«Ένα συγκλονιστικό επίτευγμα.Είναι γεμάτο ένα σωρό μαγευτικές εικόνες και συναισθήματα σε επική, επική κλίμακα. Ένας δάσκαλος στο απόγειο της δύναμής του»

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο Jake Sully (Sam Worthington) και η Neytiri (Zoe Saldana) κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν την οικογένειά τους ενωμένη. Όταν αναγκάζονται να εγκαταλείψουν το σπίτι τους, ταξιδεύουν μέχρι τα πέρατα του πλανήτη Πανδώρα για να βρουν καταφύγιο στα μέρη της φυλής των Metkayina, που ζει αρμονικά με τον ωκεανό. Εκεί, η οικογένεια των Sully πρέπει να εξοικειωθεί με τον επικίνδυνο ωκεανό και να κερδίσει την αποδοχή της νέας κοινότητας.

TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=X8dYCnRNteU

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.