Ευχαριστήριο του Συλλόγου Αριστοτέλης για τη φετινή Κοζανίτικη Αποκριά



Ακόμη ένας κύκλος καρναβαλικών εκδηλώσεων έκλεισε επιτυχώς, συνολικά για την πόλη αλλά και για τον σύλλογό μας. Συμμετείχαμε στις καρναβαλικές εκδηλώσεις και τα δρώμενα της πόλης, με όλες τις δυνάμεις και την ψυχή μας, για να βάλουμε και εμείς στη διατήρηση και διάδοση του, μοναδικού στην Ελλάδα, πατροπαράδοτου εθίμου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλα τα μέλη και τους φίλους που βοήθησαν, συμπαραστάθηκαν και ενθάρρυναν ώστε να βγει εις πέρας η φετινή αποκριά.

Ειδικότερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σιάτιστας «Μαρκίδες Πούλιου» που ομόρφυναν και ενίσχυσαν με την εμφάνιση και τους χορούς τους, την παρουσία μας στην πλατεία την βραδιά του φανού μας. Αυτό τείνει να γίνει παράδοση και χαιρόμαστε ιδιαιτέρως για αυτό!

Τέλος θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα ακόμα μεγαλύτερο μπράβο στους καρναβαλιστές, πεζούς και μη, που συνόδευσαν το άρμα του συλλόγου στην παρέλαση της μεγάλης αποκριάς. Με πρωτότυπη εμφάνιση, με πολύ κέφι και χορό το διασκέδασαν και έκαναν τον κόσμο να περάσει καλά.

Πάλι καλή Σαρακοστή και …σχωρεμένα!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.