” Δεν το έκανα εγώ, είμαι μορφωμένος” – Ταυτοποιήθηκε ο άντρας του βίντεο που ποδοπάτησε το γατάκι – Αρνείται την κατηγορία

«Δεν το έκανα εγώ», ισχυρίζεται τώρα ο 40χρονος που φέρεται να ποδοπάτησε γατάκι στη Θεσσαλονίκη. Λίγες ώρες μετά την ταυτοποίησή του από την αστυνομία, ο άνδρας μίλησε στο Mega και την εκπομπή «Live News» και είπε ότι δεν εμπλέκεται στο περιστατικό. «Περιμένω να με ενημερώσουν οι αστυνομικοί. Δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί το θέμα. Σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκομαι σε κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα» είπε, επιμένοντας ότι δεν είναι αυτός που καταγράφηκε στο σοκαριστικό βίντεο.

«Πριν ολοκληρωθούν τα βήματα της διαδικασίας δεν είναι δυνατό να τοποθετηθώ. Όλα πρέπει να γίνουν με τον αρμόδιο τρόπο και να αποσαφηνιστούν. Μόνο αν τα πράγματα είναι σαφή θα τοποθετηθώ. Θα επιθυμούσα όλοι να δείξουν την ανάλογη εγκράτεια μέχρι να γίνουν οι διευκρινίσεις για το ζήτημα», δήλωσε ο 40χρονος που φέρεται να σκότωσε βίαια και χωρίς ενδοιασμό το γατάκι.

Στη συνέχεια, ο 40χρονος τονίζει ότι δεν εμπλέκεται και αναφέρεται στο μορφωτικό του επίπεδο, λέγοντας τα εξής: «Σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκομαι, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι μπορεί να λεχθεί και τι όχι. Θα μιλήσω με τους κατάλληλους ανθρώπους και εκείνοι θα μεταφέρουν αυτά που πρέπει να μεταφερθούν. Είμαι ένας πάρα πολύ μορφωμένος άνθρωπος και έχω οικογένεια. Δεν θέλω να γίνει κάτι άστοχο έως ότου αποσαφηνιστεί το θέμα. Είμαι ένας άνθρωπος πάρα πολύ έγκριτος και επαγγελματικά και κοινωνικά. Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι σε αυτό το περιστατικό».

Πηγή : www.alphafreepress.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “” Δεν το έκανα εγώ, είμαι μορφωμένος” – Ταυτοποιήθηκε ο άντρας του βίντεο που ποδοπάτησε το γατάκι – Αρνείται την κατηγορία

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.