Κι όμως, υπάρχουν εξαιρέσεις… Της Ελένης Καρακίτσου



Οι δημοσιογράφοι έχουμε καθήκον να φέρνουμε την αλήθεια και τα γεγονότα στο φως και να στηλιτεύουμε πρόσωπα και πράξεις που εναντιώνονται σε αυτή μας την υποχρέωση. Οφείλουμε, ωστόσο, να αναγνωρίζουμε και τα φωτεινά παραδείγματα, όσους υπηρετούν πραγματικά τις ανάγκες των συμπολιτών τους και σπεύδουν και δίνουν λύσεις στην καθημερινότητά τους.

Ο λόγος για τον Αντιδήμαρχο Βοϊου και Υπεύθυνο για τους μικρούς οικισμούς και την καθημερινότητα, κο Δημήτριο Κωστάρα, ο οποίος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και από τα υπόλοιπα μέλη της Δημοτικής Αρχής Βοϊου. Επί παραδείγματι, για το τμήμα καθαριότητας με το ακριβοθώρητο απορριμματοφόρο μια φορά στις 15 μέρες και τους κάδους ξεχειλισμένους – υπέροχη εικόνα για την Εισαγγελία!

Για την κοπή τμήματος ενός μεγάλου ύψους δέντρου λοιπόν, ο κος Κωστάρας κινητοποίησε όλα τα αρμόδια τμήματα του Δήμου, παρέστη ο ίδιος και δεν δίστασε να αναλάβει και δράση ώστε να φέρει εις πέρας την αποστολή. Τρανή απόδειξη ότι οι…. «βραστοί» που εκφωνούν πύρινους λόγους γραμμένους από πληρωμένους σφουγγοκωλάριους είναι τα απόλυτα μηδενικά μπροστά στους ταγμένους στο κοινό καλό. Ελπίζω να συνεχίσει με την ίδια ζέση να ανταποκρίνεται και σε άλλα αιτήματα στο μέλλον.

Πρέπει να ευχαριστήσω και τον ΔΕΔΔΗΕ Γρεβενών, τον Προϊστάμενο του Πρακτορείου Γρεβενών κο Παπασίμο αλλά και όλους τους εργαζόμενους για όλες τις ενέργειες, την άμεση και καθοριστική τους επέμβαση, την ευγένεια και το χρόνο τους.

Ελένη Καρακίτσου, Δημοσιογράφος

Αυγερινός, Βοϊου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.