Η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινούμενων Τροχόσπιτων στην Αποκριά της Κοζάνης – Δείτε το βίντεο



Όμορφες στιγμές επικράτησαν το μεσημέρι της Κυριακής της Μεγάλης Αποκριάς 17 Μαρτίου 2024 στην περιοχή Νιάμερος της Κοζάνης, όπου τα μέλη της δυναμικής και αεικίνητης Ελληνικής Λέσχης Αυτοκινούμενων Τροχόσπιτων (ΕΛΑΤ), τίμησαν την Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της αποκριάτικης γιορτής της ΕΛΑΤ, στην οποία συμμετείχε ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης και οι Αντιδήμαρχοι Τουρισμού, Πολεοδομίας & ΚΕΠ Κίκα Χατζημανώλη-Φουρκιώτη και Ελίμειας – Αιανής Ζήσης Στημονιάρης, η Πρόεδρος της Λέσχης Ελισάβετ Μιχαηλίδου εξήρε την φιλοξενία των Κοζανιτών, ευχαριστώντας θερμά την Δημοτική Αρχή για τη βοήθειά της στο να ξεναγηθούν τα μέλη της ΕΛΑΤ σε τοπόσημα, αξιοθέατα και ομορφιές της περιοχής μας.

Τις θερμές τους ευχαριστίες ανταπέδωσαν από καρδιάς Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι, υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος Κοζάνης θα βρίσκεται πάντα δίπλα σε συλλόγους και ομάδες, που αγαπούν και θέλουν να γνωρίσουν από κοντά, τον πανέμορφο τόπο μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.