Ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική Ελλάδος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ U21 ο Απόστολος Νούκος του Α.Γ.Σ. Σπάρτακου Κοζάνης

Στην Εθνική Ομάδα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ U21 κλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο προπονητής του Α.Γ.Σ. Σπάρτακος Κοζάνης, Απόστολος Νούκος, για τους αγώνες του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί τέλη Σεπτεμβρίου στην Αλβανία.

Μία σπουδαία επιτυχία για την περιοχή μας, αφού μετά από χρόνια στο χώρο της προπονητικής, έρχεται μία επιβράβευση των κόπων, με την Εθνική να αποτελεί την κορυφή της πυραμίδας στον αθλητισμό.

Μαζί του, κλήθηκαν και δύο αθλητές του Συλλόγου.

Πρόκειται για τον 19χρονο Μάριο Τσιαούση, ο οποίος καλείται για δεύτερη φορά να αγωνιστεί με το εθνόσημο στο στήθος και για την 16χρονη Ελένη Ντούφα, η οποία θα ζήσει την εμπειρία της Εθνικής Ελλάδος, για πρώτη φορά!

Αισιοδοξία και χαρά επικρατεί στις τάξεις του Συλλόγου, αφού η δουλειά και η οργάνωση ανάμεσα σε προπονητή και αθλητές αρχίζει πλέον να αποδίδει «καρπούς», βλέποντας με αισιοδοξία το μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως το εθνόσημο έχουν φορέσει και άλλοι αθλητές της αγωνιστικής ομάδος με κορυφαίες στιγμές τα 2 πανευρωπαϊκά μετάλλια που κατέκτησαν το 2014  ο Παυλίτσας Ιωάννης και το 2019 ο Καραγκούλας Χρήστος.

Το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί 27 έως 30 Σεπτεμβρίου στα Τίρανα της Αλβανίας και θα συμμετέχουν μέσω των Εθνικών Ομάδων, αθλητές από όλη την Ευρώπη.

Απόστολος Νούκος:

Ήταν κάτι το οποίο περίμενα αρκετό καιρό. Από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησα την προπονητική μου καριέρα, είχα σαν στόχο κάποια στιγμή να εκπροσωπήσω την Ελλάδα σε αγώνες. Ήταν μία προσωπική δικαίωση. Θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία TAE KWON DO και τον πρόεδρο της Ένωσης TAE KWON DO Β. Ελλάδος κ. Μανώλη Χρήστο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε αρκετά μετάλλια με την εθνική ομάδα και να ανεβάσουμε πιο ψηλά το Ελληνικό TAE KWON DO.

 «Α.Γ.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.