Πτολεμαΐδα: Χτύπησε εκθέτη στη λαϊκή αγορά γιατί αρνήθηκε να αγοράσει έντυπο για τον παιδικό καρκίνο

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί στη Λαϊκή Αγορά, όταν η επιμονή ενός ατόμου να διαθέσει ενημερωτικό υλικό σε εκθέτη και την άρνηση του τελευταίου, είχε ως αποτέλεσμα την έντονη λεκτική αντιπαράθεση και τον τραυματισμό του εκθέτη. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ ο διανομέας προσήχθη στο τμήμα Τάξης Εορδαίας.

Σύμφωνα με την σύζυγο του παθόντος, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 9.30 το πρωί, με την εμφάνιση δύο ατόμων, που διέθεταν έντυπο για την ενίσχυση του αγώνα εναντίον του παιδικού καρκίνου και όταν ο αποδέκτης της προσφοράς δήλωσε απροθυμία αγοράς, ακολούθησε λογομαχία, συνέπεια της οποίας ήταν ο πωλητής να χτυπήσει τον εκθέτη στο κεφάλι, «κουτουλιά», και να τραπεί σε φυγή.

Εκθέτες και άνδρες της εταιρείας, που φυλάσσει τον χώρο της Λαϊκής Αγοράς, κυνήγησαν τον νεαρό και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν ειδοποιώντας την Αστυνομία.

Από το ertnews.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.