Ευχαριστήριο του συλλόγου Βοϊωτών Κοζάνης «Η Αγία Παρασκευή»



Ο σύλλογος Βοϊωτών Κοζάνης «Η Αγία Παρασκευή» ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους συλλόγους του Βοΐου που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά του και συμμετείχαν μαζικά στις εκδηλώσεις της κοζανίτικης Αποκριάς 2024.

Ειδικότερα, θερμές ευχαριστίες στους συλλόγους της Σιάτιστας (Μορφωτικός πολιτιστικός σύλλογος «Μαρκίδες Πούλιου», Ιππικός αθλητικός πολιτιστικός σύλλογος «Ο Άγιος Μόδεστος», Χορευτικός όμιλος γυναικών) της Γαλατινής (Μορφωτικός πολιτιστικός σύλλογος), της Νεάπολης (Αθλητικός γυμναστικός σύλλογος «Ολυμπιακή Φλόγα») του Τσοτυλίου (Σύλλογος γυναικών), της Ομαλής, του Πενταλόφου και της Βοΐακής Εστίας Θεσσαλονίκης.

Στους χοροδιδασκάλους και στους χορευτές τους που με όλη τη δύναμη της ψυχής τους συμβάλλουν στη διατήρηση και διάδοση του μοναδικού χαρακτήρα της χορευτικής και μουσικής παράδοσης του Βοΐου.Ευχαριστούμε από καρδιάς και τη χοροδιδάσκαλο μας, κυρία Δώρα Βαχτσεβάνου από τη Γαλατινή, που υπομονετικά μας προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις της.

Τέλος, ευχαριστίες εκφράζουμε στον Δήμο Κοζάνης και την Αντιδημαρχεία Πολιτισμού και Αθλητισμού, στον Δήμο Βοΐου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Κοζάνης για την παραχώρηση αίθουσας, στους Συλλόγους των Μακεδνών και των Γρεβενιωτών Κοζάνης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην τοπική μουσική ορχήστρα χάλκινων πνευστών «ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟ ΤΑΚΙΜΙ» για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια και τον σεβασμό που τους διακρίνει στην ενασχόλησή τους με την μουσικής μας παράδοση.

ΟΛΟΙ μαζί ως μεταλαμπαδευτές αυτής της πολύτιμης πολιτιστικής και πνευματικής παρακαταθήκης του τόπου μας!
Και εις άλλα με υγεία!
Καλή Σαρακοστή.

Το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος  Αποστολόπουλος Απόστολος

Η Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Δημ. Σχέσεων Ζαρογιάννη Βασιλική

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.