Έναρξη εγγραφών στην Αθλητική Ακαδημία Κολύμβησης Δελφίνια Πτολεμαΐδας



Η Κ.Ε.Δ.Ε και η Αθλητική Ακαδημία Κολύμβησης Δελφίνια Πτολεμαΐδας σας ενημερώνει ότι είναι έτοιμο το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας να υποδεχθεί τους μικρούς φίλους, αθλητές και ενήλικες του Δήμου Εορδαίας.

Η γραμματεία του Κολυμβητηρίου σας περιμένει για τις έγγραφες σας και πληροφορίες για όλα τα τμήματα (baby swim, 3+ χρονών, μικρή και μεγάλη πισίνα) της Ακαδημίας. Καθημερινά και ώρες 9:00 – 13:00 και 17:00 – 20:00, από 1  Σεπτεμβρίου θα οργανώσουμε την νέα κολυμβητική χρονιά. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2463080030, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το αγωνιστικό τμήμα θα ξεκινήσει στις 5 Σεπτεμβρίου ενώ το προ αγωνιστικό τμήμα στις 19 Σεπτεμβρίου. Όλα τα υπόλοιπα τμήματα θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022.

Η ΝΕΑ τιμολογιακή πολιτική της Κ.Ε.Δ.Ε. και της Ακαδημίας Δελφίνια Πτολεμαΐδας έρχεται για να βοηθήσει τις οικογένειες ώστε να μην αποτελεί οικονομικό βαρίδιο η άθληση των μικρών παιδιών  αλλά και των ενήλικων.

Σας περιμένουμε όλους στο κολυμβητήριο σας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.