Έτσι στήθηκε η επιχείρηση σύλληψης της αλλοδαπής για τηλεφωνική απάτη με λεία 25.000 ευρώ στην Κοζάνη



Χάρη στην οξυδέρκεια των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στη Θεσσαλονίκη και την οργανωμένη επιχείρηση της Ασφάλειας Κοζάνης, συνελήφθη η Βουλγαρικής καταγωγής 49χρονη γυναίκα, για τηλεφωνική απάτη στην Κοζάνη, η οποία απέσπασε 25.000 από ηλικιωμένη γυναίκα.

Πώς στήθηκε η επιχείρηση

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που η 49χρονη αλλοδαπή επιβιβάζονταν από τη Θεσσαλονίκη σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ Κοζάνης, σε επικείμενο έλεγχο από τους Αστυνομικούς της ΔΙΑΣ Θεσσαλονίκης, κίνησε υποψίες και θεωρήθηκε ύποπτη.

Οι άντρες της ΔΙΑΣ ενημέρωσαν άμεσα την Ασφάλεια Κοζάνης ότι στο συγκεκριμένο λεωφορείο επιβιβάστηκε ύποπτο άτομο με προορισμό την Κοζάνη.

Με τα γρήγορα αντανακλαστικά της Ασφάλειας Κοζάνης και την αυξημένη αντίληψη των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ Θεσσαλονίκης, στήθηκε μια οργανωμένη επιχείρηση, προκειμένου οι άντρες της Ασφάλειας Κοζάνης να μη χάσουν από τα μάτια τους την 49χρονη γυναίκα.

Οι υποψίες των Αστυνομικών ΔΙΑΣ Θεσσαλονίκης επιβεβαιώθηκαν, αφού λίγο αργότερα η αλλοδαπή γυναίκα συνελήφθη επ’αυτοφώρω με τη “λεία” των 25.000 ευρώ στο χέρι από την Ασφάλεια Κοζάνης.

Σε βάρος της 49χρονης, καταγγέλθηκαν αλλά 13 περιστατικά για απόπειρα τηλεφωνικής απάτης στην Κοζάνη, ενώ αναζητούνται οι συνεργοί της.

Δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκκρεμεί σε βάρος της 49χρονης γυναίκας.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Έτσι στήθηκε η επιχείρηση σύλληψης της αλλοδαπής για τηλεφωνική απάτη με λεία 25.000 ευρώ στην Κοζάνη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.