Πράσινη ηδονή στο ΟΑΚΑ, στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ



Μετά από μια βραδιά για τα προκριματικά του Euro με πολλαπλές συγκινήσεις και τον θρίαμβο της Εθνικής μας, που μας πλήρωσε για τα καλά, το βάρος στο κουπόνι πέφτει στο μπάσκετ. Με τη δύναμη της έδρας θα επιβληθεί ο Παναθηναϊκός, την ώρα που η Φενέρ θα δοκιμάζεται στο Μιλάνο. Στο ποδόσφαιρο, ανάμεσα στις διάφορες φιλικές αναμετρήσεις, υπάρχουν δυνατά ονόματα, που θα παίξουν με μειωμένη σκοπιμότητα και μπορούν να δώσουν αξιοπρεπέστατες αποδόσεις στα γκολ.

Δες εδώ: Αναλυτική bet365 αξιολογηση από τους ειδικούς

  1. Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα (21:15)

Σαν αέρας πέρασε από το Βελιγράδι ο Παναθηναϊκός, εκμεταλλευόμενος και τις απουσίες του Ερυθρού Αστέρα. Αντίθετα η Μπάρτσα, όχι μόνο ηττήθηκε στην έδρα της Φενέρ, αλλά έχασε και τη μεταξύ τους ισοβαθμία με την ήττα των 14 πόντων. Το άγχος στο σημερινό ματς θα είναι πλέον στη δική της πλευρά και το κατάμεστο ΟΑΚΑ μπορεί να το γιγαντώσει. Πιστεύουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει, καλύπτοντας και το χάντικαπ (-4.5) που πληρώνει 1.90.

  1. Ολλανδία – Σκωτία (21:45)

Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό φιλικό μεταξύ δύο χωρών που έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στο Euro το καλοκαίρι. Οι Ολλανδοί θα έχουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, σε σχέση με τον Νοέμβριο, ψάχνουν τους επιπλέον παίκτες που θα πλαισιώσουν τον κορμό που τους έφερε στα τελικά. Εντυπωσιακοί οι Σκωτσέζοι στον δικό τους όμιλο, μέχρι τέλους έπαιζαν την πρωτιά με την υπερδύναμη Ισπανία, ο Κλαρκ έχει ελάχιστες θέσεις ανοικτές. Αμφότερες προκρίθηκαν χάρη στις επιθέσεις τους και για φιλικό πληρώνουν πολύ καλά τα γκολ εκατέρωθεν, G/G στο 2.15.

Μην ξεχνάς: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.