Δημόσια Διαβούλευση για το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για το έτος 2024



Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε το σχέδιο του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για το έτος 2024.

Στόχος του Προγράμματος είναι η δημιουργία μιας ενιαίας, μοναδικής και ανταγωνιστικής τουριστικής ταυτότητας για τη Δυτική Μακεδονία, καθώς και η ανάδειξη και η προβολή της μέσα από ένα ολοκληρωμένο πλέγμα δράσεων.

Απώτερος σκοπός είναι η αύξηση της αναγνωρισιμότητας του προορισμού «Δυτική Μακεδονία», αλλά και η αύξηση της επισκεψιμότητας με συστηματική προσέγγιση του ευρύτερου ταξιδιωτικού κοινού και των τουριστών ειδικών κατηγοριών.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας καλεί όλους τους εμπλεκόμενους θεσμικούς φορείς, τις επιχειρήσεις και τους πολίτες να συμμετάσχουν στη δημόσια αυτή διαβούλευση, διατυπώνοντας τις απόψεις και τις παρατηρήσεις τους επί των προτεινόμενων ρυθμίσεων και αναμένει τις σχετικές εισηγήσεις.

Η διαβούλευση θα είναι ανοιχτή σε σχόλια έως και τις 29 Μαρτίου 2024.

Το link της διαβούλευσης για την Τουριστική Προβολή:

https://opengov.pdm.gov.gr/cons/schedio-tou-programmatos-touristikis-provolis-tis-perifereias-dytikis-makedonias-gia-to-etos-2024/

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.