Ευχαριστήριο μήνυμα του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Κοζάνης με αποδέκτη την πόλη

Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης
Ομάδα Κοινωνικών Δράσεων

Νιώθουμε βαθιά ικανοποιημένοι που έγινε κατορθωτό, συστηματικά και δημιουργικά εδώ και 8 χρόνια, να ασκούμαστε μέσα από πρωτοβουλίες κοινωνικών δράσεων, με πιστούς συνοδοιπόρους τους συμπολίτες μας.

Μια πρόσφατη χριστουγεννιάτικη δράση μας, που αφορούσε παιδιά προσφυγικής δομής στη Βέροια, προκάλεσε το ευχαριστήριο μήνυμα που ακολουθεί και που θέλουμε να το μοιραστούμε με την Κοζάνη και τους ανθρώπους της, γιατί εκεί εν τέλει απευθύνεται και καταλήγει.

«Ευχαριστήριο

Αξιότιμοι-ες,

Με το παρόν εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Κοζάνης για την ευγενική του προσφορά σε είδη πρώτης ανάγκης (όπως ρουχισμό και παιχνίδια) για τους ανήλικους διαμένοντες της Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων Βέροιας.

Η συνδρομή σας ήταν πολύτιμη.

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Με εκτίμηση,
Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων Βέροιας»

Υποσχόμαστε συνέχεια.

Καλή, αλληλέγγυα χρονιά σε όλες και σε όλους.

Το Δ.Σ.

 
 

loading…


 
 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ευχαριστήριο μήνυμα του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Κοζάνης με αποδέκτη την πόλη

  1. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ …ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ . ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΕΙΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ…ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ…ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΥΓΑ ΟΜΩΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.