Ορίστηκε ο προσωρινός ανάδοχος για την κατασκευή του δικτύου φυσικού αερίου στην ΚαστοριάΚατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, που είχε σήμερα η Επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου με τον CEO της ΔΕΔΑ Μάριο Τσάκα, ανακοινώνεται ότι ορίστηκε ο προσωρινός ανάδοχος για την κατασκευή του δικτύου φυσικού αερίου στην Καστοριά.

Σε τηλεδιάσκεψη, που είχε οργανώσει το Γραφείο Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΔΑ είχε δεσμευθεί τότε, ότι έως τα τέλη του 2021 θα έχουμε ανάδοχο.

Μία δέσμευση που έγινε πράξη και φέρει την υπογραφή της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ένα έργο κομβικής σημασίας για την τοπική κοινωνία, το οποίο θα προσφέρει ασφαλείς και οικονομικές λύσεις θέρμανσης, ενώ παράλληλα θα δώσει τα κίνητρα και για νέες επενδύσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Όπως δήλωσε η κ. Αντωνίου :

«Με την εξέλιξη αυτή ερχόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου. Θέλω να ευχαριστήσω τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΔΑ και να επαναλάβω ότι όλοι μαζί ενωμένοι προχωράμε μπροστά για το καλό του τόπου και των συμπολιτών μας».

Η υλοποίηση του αναπτυξιακού πλάνου της ΔΕΔΑ για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας προχωράει απρόσκοπτα ενώ είναι εξασφαλισμένη και η χρηματοδότηση για την ανάπτυξη του δικτύου διανομής φυσικού αερίου καταλήγει η κ. Αντωνίου.

ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.