Υπεγράφη η νέα Ε.Σ.Σ.Ε μεταξύ της Διοίκηση της ΔΕΗ ΑΕ, της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ΚΗΕ και των Πρωτοβάθμιων Σωματείων



Μετά την εποικοδομητική στάση που υπήρξε καθ΄ όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων μεταξύ της Διοίκησης της ΔΕΗ Α.Ε και της διαπραγματευτικής επιτροπής της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ , η διαδικασία ολοκληρώθηκε σήμερα Πέμπτη 21/03/2024 στα γραφεία της ΔΕΗ ΑΕ στην Αθήνα, με την υπογραφή της νέας Ε.Σ.Σ.Ε τριετής (3) διάρκειας 2024 έως 2027 μεταξύ της Διοίκηση της ΔΕΗ ΑΕ, της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ΚΗΕ και των Πρωτοβάθμιων Σωματείων.

Η νέα ΕΣΣΕ αποτελεί κατάκτηση των εργαζόμενων και του Συνδικάτου, αφού είναι προϊόν συλλογικής προσπάθειας και διεκδίκησης.

Χωρίς σκοπιμότητες και τακτικισμούς, χωρίς άγονες και καταστροφικές αντιπαραθέσεις, η νέα Σύμβαση διασφαλίζει πραγματικά τα δικαιώματα των εργαζομένων και συμβάλλει αποφασιστικά στην εργασιακή ειρήνη.

Στη νέα Ε.Σ.Σ.Ε περιλαμβάνονται οι νέοι συνάδελφοι που μπήκαν στην ΔΕΗ ΑΕ από το 2019 και μετά εντάσσονται στον Κ.Κ.Π ΔΕΗ και στο νέο μισθολόγιο.

Παρόντες στην υπογραφή ήταν ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ΚΗΕ Αντώνης Καρράς, ο Γ. Γραμματέας Κωνσταντίνος Μανιάτης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ ΑΕ Γ. Στάσσης, η Γενική Διευθύντρια Ανθρωπίνων Πόρων Αλ. Παπαγεωργίου και Στελέχη της Διεύθυνσης.

Γραφείο Τύπου

ΕΝΩΣΗΣ

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.