Νέο ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού την Τρίτη 9/11 στη χώρα – Πάνω από 200 τα κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης



Ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ σήμερα, 9 Νοεμβρίου 2021, 8.613 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, 46 νέοι θάνατοι και 486 διασωληνωμένοι.

Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων (κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση):

Δείγματα που έχουν ελεγχθεί:

2 σχόλια στο άρθρο “Νέο ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού την Τρίτη 9/11 στη χώρα – Πάνω από 200 τα κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης

  1. Νεο health and step!
    Νεο διαγνωστικο Ιατρικο κεντρο στην Αθηνα!!
    Χθες που ειχαμε την εκρηξη των κρουσματων,την μαυρη ημερα για τη Χωρα,χθες που πολλα νοσοκομεια εγιναν προθαλαμοι για την αλλη ζωη,την ωρα που στο νοσοκομειο Βολου δεν υπαρχει Πνευμονολογος και αναισθισιολογος και υπαρχει ενας γιατρος για 120 ασθενεις με κορωνοιό,την ωρα που οι παραπανω ελλειψεις και προβληματα υπαρχουν σε ολα τα δημοσια νοσοκομεια της Ελλαδος,στην Αθηνα εγκαινιαστηκε καινουριο χελθ στεπ!!
    Νεο διαγνωστικο για τους εργαζομενους με μισθο πεινας,υπαλληλους,αγροτες,οικοδομους,φοιτητες,συνταξιουχους με μισθους μπουρμπουαρ,ανασφαλιστους και κολασμενους ολης της χωρας!!
    Ο κοσμος καιγεται,βουλιαζει και πεθαινει απο την πανδημια και οι χρησιμοι ηλιθιοι της κυβερνητικης α ν α λ γ η σ ι α ς φτιαξαν διαγνωστικο κεντρο για τα γκοκντεν μπους and γουμεν της Ελλαδος!!
    Ζητω τα 200 χρονια απο την εκρηξη της Επαναστασεως!!
    Ζητω!!
    Ζητω τα Ελληνικα νοσοκομεια για τους άθλιους και κολασμενους Ελληνες!!
    Ζητω!!
    Ζητω τα Health ,χελθ διαγνωστικα κεντρα για τους ολης της Ελλαδος, ταισμένους!!
    Δε μας πατατατε ολοι σας..τους Λουδοβικους και τις Αντουανετες κατηγορουμε στην Ιστορια,αλλα τους εχουμε στο κεφαλι μας και μας κυβερνουν ακομη!!
    Και ειπε η Αντουανετα” ας φανε παντεσπανι!!
    Και ειπε ο σημερινος Λουδοβικος,ο ανεμελάρχης” ας θεραπευτουν στο Heaalth ,στο ι δ ι ω τ ι κ ο διαγνωστικο κεντρο!!
    Και αυτος ο ασυγκινητος που δηθεν κυβερνσει ειχε αναρωτηθει πριν λιγο καιρο” υπαρχουν Ελληνες που ζουν απ το μισθο τους;
    Και σεις που δεν εχετε να βιοποριστειτε τον ψηφισατε,να τον ξαναψηφισετε!!
    Μαλλον αυτον τον αξιοθρηνητο και αξιολυπητο θα τον ψηφισω και εγω,οχι για πρωθυπουργο της Ελλαδος,αλλα για πρωθυπουργο της παγκοσμιας υποκρισιας,αναλγησιας!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.