Ενημέρωση – εκπαίδευση στη Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας για θέματα χρήσης μέσων ατομικής προστασίαςΤην Δευτέρα 08-11-1021 στον αύλειο χώρο των εγκαταστάσεων της Σχολής Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας πραγματοποιήθηκε από ώρα 10.00 έως και ώρα 12.00’, ενημέρωση – εκπαίδευση από εκπροσώπους της DRAEGER HELLAS Α.Ε. σε θέματα χρήσης μέσων ατομικής προστασίας.

Αναλυτικότερα ακολούθησε θεωρητική εκπαίδευση και πρακτική εφαρμογή της χρήσης αναπνευστικών συσκευών ανοικτού και κλειστού κυκλώματος, χρήση κρανών, θερμικής κάμερας και συσκευών ανίχνευσης τοξικών – εκρηκτικών αερίων.

Η εν λόγω ενημέρωση που εντάσσεται στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων της Σχολής Πυροσβεστών, κίνησε το ενδιαφέρον των Δοκίμων Πυροσβεστών και αποτέλεσε έναυσμα για μελλοντική συνεργασία με την ανωτέρω εταιρεία σε θέματα κυρίως πολιτικής προστασίας.

Επίσης αξιοσημείωτη αποτελεί η ενέργεια της ανωτέρω εταιρείας να προβεί στη δωρεά δύο τεμαχίων αναπνευστικών συσκευών ανοικτού τύπου προς τη Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας, προς κάλυψη των εκπαιδευτικών της αναγκών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.