Στον «χορό» των διαρρήξεων η Κοζάνη: Άλλες δύο διαρρήξεις σε καταστήματα στην Κοζάνη



Δύο διαρρήξεις σημειώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες σε καταστήματα στην Κοζάνη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR διάρρηξη με κλοπή, σημειώθηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων σε Δημοτικό Διαμέρισμα έξω από την Κοζάνη. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δράστες φαίνεται να εισέβαλαν στο πρατήριο υγρών καυσίμων και αφαίρεσαν τσιγάρα μεγάλης αξίας.

Το ανορθόδοξο της συγκεκριμένης υπόθεσης είναι το γεγονός ότι οι δράστες εισέβαλαν μια φορά εντός του καταστήματος, αφαίρεσαν σε πρώτη φάση τσιγάρα, ενώ στη συνέχεια, φαίνεται ότι δεν έμειναν ικανοποιημένοι με τη “λεία” τους και επέστρεψαν για να αδειάσουν κυριολεκτικά τα ράφια.

Στη δεύτερη περίπτωση, οι δράστες φαίνεται να εισέβαλαν σε οπωροπωλείο στην Κοζάνη και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό που βρήκαν στο ταμείο του καταστήματος.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι δράστες φαίνεται να εισέβαλαν με αρκετή δεξιοτεχνία από παράπλευρη είσοδο του καταστήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το προηγούμενο διάστημα έχουν σημειωθεί άλλες δύο απόπειρες διάρρηξης για κλοπή σε διαμερίσματα στην Κοζάνη, όπου στη μία περίπτωση οι δράστες πιάστηκαν απ αυτοφόρω (δείτε εδώ), ενώ στη δεύτερη περίπτωση, οι δράστες χτύπησαν τον ένοικο του διαμερίσματος και τράπηκαν σε φυγή (δείτε εδώ).

Σε κάθε περίπτωση, η Ασφάλεια Κοζάνης διεξάγει έρευνα, αξιοποιώντας όλα τα στοιχεία για τα παραπάνω συμβάντα.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.