Οι “Τοξόκλυτοι” Κοζάνης ξεκίνησαν και φέτος τις προπονήσεις κλειστού χώρου στο προθερμαντήριο του ΔΑΚ Λευκόβρυσης – Αναστολή των προπονήσεων έως τις 12/10

Οι “ΤΟΞΟΚΛΥΤΟΙ” Κοζάνης ξεκίνησαν και φέτος τις προπονήσεις κλειστού χώρου στο προθερμαντήριο του ΔΑΚ Λευκόβρυσης, έχοντας τρία χρόνια παρουσίας στο αθλητικό κόσμημα της Λευκόβρυσης.

Ο πρώτος Σύλλογος τοξοβολίας στην Κοζάνη με αναγνώριση από την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΧΒ52), συνεχίζει την πορεία των επιτυχιών (Διοργάνωση του 1ου Αγώνα Τοξοβολίας Ανοιχτού Χώρου στην Δ. Μακεδονία, συμμετοχή σε όλες τις διοργανώσεις της ΕΟΤ με 15 χρυσά , 8 ασημένια, 6 χάλκινα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες) μέσω αντίξοων συνθηκών λόγω της πανδημίας αλλά με ασφάλεια και με έμφαση στην υγεία των αθλητών.

Είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε μικρούς και μεγάλους φίλους του υπέροχου αυτού ολυμπιακού αθλήματος χαρίζοντας τους μια εμπειρία διαφορετική από όλα τα υπόλοιπα αθλήματα.

Η τοξοβολία Απευθύνεται σε κάθε φύλο, ηλικία και σωματότυπο .

Η τοξοβολία κατατάσσεται σταθερά στα ασφαλέστερα αθλήματα έχοντας πολύ χαμηλό ποσοστό σε σοβαρούς τραυματισμούς και προσφέροντας συναρπαστικό ανταγωνισμό σε όλα τα επίπεδα δεξιότητας και σε όλες τις ηλικίες.

Οι αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας και η τυποποίηση των κανόνων διεξαγωγής προπονήσεων και αγώνων το καθιστούν ως ένα ασφαλές άθλημα που απευθύνεται στο ευρύ κοινό.

Λόγω των νέων περιοριστικών μέτρων από την Πολιτική Προστασία για τη μη εξάπλωση του COVID-19 στην Π.Ε. Κοζάνης, σας ανακοινώνουμε την αναστολή των προπονήσεων του συλλόγου μας στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης έως και την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου.

https://toxoklytoi.gr
https://www.facebook.com/toxoklytoi
Τηλ Επικοινωνίας: Μιχάλης 6989391009
Θεόδωρος 6977614766

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.