Ενημερωτική συνάντηση για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης στους Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Ενημερωτική συνάντηση για τα θέματα προεργασίας και προετοιμασίας για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Μαρτίου 2024 στην Αίθουσα Κοβεντάρειο.

Ο Αντιπύραρχος της Π.Υ. Κοζάνης Τσανακτσίδης Χρήστος, ανέλυσε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουν οι πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων και ο Δήμος Κοζάνης σύμφωνα με διατάξεις τους ρόλους που έχει ο καθένας και τα μέτρα πρόσληψης που χρειάζεται να παρθούν για την αποφυγή πρόκλησης πυρκαγιάς.

Ο Πύραρχος Π.Υ. Κοζάνης Γκίκας Καμπουρίδης υπογράμμισε ‘είστε τα μάτια της Πυροσβεστικής. Ο ρόλος σας είναι σημαντικός για την πρώτη πληροφορία σε περίπτωση συμβάντος’.

Την συνάντηση διοργάνωσε ο Δήμος Κοζάνης σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τη συμμετοχή των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.