Μάχη τετράδας στον γαλλικό βορρά, κερδίζει η Ίπσουιτς



Με μια καλή…προθέρμανση ξεκινάμε σήμερα, εν όψει ενός «φορτωμένου» Σ/Κ. Ξεχωρίζει το ντέρμπι μίσους μεταξύ Λιλ και Λανς, το οποίο έχει και κορυφαίο βαθμολογικό ενδιαφέρον, ενώ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν υπάρχει μάχη ουραγών.

Αυτό είναι το προγραμμα πλει οφ 2024

  1. Λιλ – Λανς (22:00)

Με σπουδαίο ντέρμπι ξαναρχίζει η Λιγκ 1. Η Λιλ, που διατηρεί ακέραιες ελπίδες ακόμα και για τη 2η θέση, υποδέχεται τη μισητή συμπολίτισσα Λανς. Η τελευταία εξέπληξε αρνητικά με την εντός έδρας ήττα από την προβληματική Νις, πάντως εκτός έδρας τα πάει μια χαρά. Θέλει εξ’ ίσου τη νίκη η Λανς για να πάρει την 4η θέση από τη γηπεδούχο. Σχεδόν…άχαστο μοιάζει το G/G στη…σχεδόν δίκαια απόδοση 1.75.

  1. Κάντιθ – Γρανάδα (22:00)

Και στην Πριμέρα Ντιβιζιόν έχουμε τοπικό ντέρμπι, αλλά με τις ομάδες να βρίσκονται στα…βαθμολογικά έγκατα. Ιδίως για τη Γρανάδα τα περιθώρια είναι ελάχιστα, απέχει 13 πόντους από τη σωτηρία. Αν χάσει, μάλλον χάνεται… Η γηπεδούχος Κάντιθ είναι ακριβώς από πάνω της και εντός έδρας έχει πετύχει 4 γκολ στα 2 τελευταία παιχνίδια της.  Με την ισοπαλία να μη συμφέρει καμιά τους θα κυνηγήσουν αμφότερες το σκοράρισμα, γι’ αυτό και επιλέγουμε το G/G στο 1.95.

Μην ξεχνάς: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.