Συνάντηση φορέων στη Σιάτιστα στο πλαίσιο της διαβούλευσης για τον σχεδιασμό της νέας προγραμματικής περιόδου

Στην Σιάτιστα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα πλαίσια της διαβούλευσης για τον σχεδιασμό της νέας προγραμματικής περιόδου.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας παρευρέθηκαν, ο Περιφερειάρχης Γεώργιος Κασαπίδης, ο Αντιπεριφεριάρχης της Π.Ε. Κοζάνης κ. Γρηγόριος Τσιούμαρης, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Ευφροσύνη Ντιό, ο Αντιπεριφεριάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης κ. Νικόλαος Λυσσαρίδης , η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Υποδομών και Περιβάλλοντος η κ. Καλλιόπη Κυριακίδου, υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας και της Διαχειριστικής Αρχής του ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας.

Στην τετράωρη συζήτηση που διεξήχθη με τον Δήμαρχο Βοΐου κ. Χρήστο Ζευκλή, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τους Αντιδημάρχους και μέλη Δημοτικού Συμβουλίου παρουσιάστηκαν οι άξονες των χρηματοδοτικών εργαλείων. Από τον Δήμο Βοΐου έγιναν προτάσεις για την ευελιξία των εργαλείων αυτών και παρουσιάστηκε το σχέδιο των έργων στα οποία θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα ενόψει της νέας προγραμματικής περιόδου.

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 
 
 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.