Οδηγός το κίνητρο της Μονακό



Γράφει ο Θωμάς Δούκας

Δύο επιλογές ξεχώρισα από το σημερινό και πολύ γεμάτο πρόγραμμα, με τη μία να προέρχεται από το γαλλικό πρωτάθλημα και την άλλη από το Καμπιονάτο.

Διαβάστε ακόμη: Τα τελευταία Eurovision 2024 προγνωστικά

Η Μονακό βρίσκεται στην 3η θέση της Ligue 1, έχοντας 4 σερί ματς δίχως ήττα (2-2-0). Στο -1 από τη 2η θέση, εκεί που έχει «καθίσει» η Μπρεστ, όμως με νίκη σήμερα στην έδρα της Μετς θα προσπεράσει, που είναι και το ζητούμενο για την ίδια.

Εκτός έδρας έχει βρει τον τρόπο να κερδίζει, κάτι που φάνηκε και στα ματς με τις Νις, Λανς και Στρασβούργο. Μπεν Γεντέρ, Μιναμίνο και Μπαλογκάν θα είναι οι παίκτες που θα κινούνται στην επίθεση και θα προσπαθήσουν να διασπάσουν την άμυνα της Μετς. Η τελευταία περνάει μόνο την ουραγό Κλερμόν και το έργο της για παραμονή είναι δύσκολο. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της έχασε 2-1 στην έδρα της Ρεμς, φτάνοντας το συνολικό απολογισμό 6-5-15. Παράλληλα διαθέτει τη 2η χειρότερη επίθεση της κατηγορίας (23 γκολ).

Το κίνητρο των Μονεγάσκων στο να πιάσουν έστω και προσωρινά τη 2η θέση είναι μεγάλο, το διπλό όμως δεν λέει και πολλά, συνεπώς θα το συνδυάσω με το Over 1,5.

Στην Ιταλία, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Μίλαν και θα τα δώσει όλα για να διευρύνει το αήττητο σερί της (έχει 1-3-0). Στο πιο πρόσφατο ματς έφερε 2-2 με τη Ρόμα, δεχόμενη την ισοφάριση στο 95’. Γενικότερα είναι ομάδα που παίζει επιθετικά, αλλά αμυντικά δεν προσέχει ιδιαίτερα. Θέλει φυσικά το «τρίποντο», ώστε να μπει στο κόλπο για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Η Μίλαν βρήκε ρυθμό, πέτυχε 3 διαδοχικές νίκες (vs Λάτσιο, Έμπολι, Βερόνα) και σε συνδυασμό με τα στραβοπατήματα της Γιουβέντους, ανέβηκε στη 2η θέση. Παραδοσιακά οι εκτός έδρας αναμετρήσεις με τους «Βιόλα» έχουν γκολ. Συγκεκριμένα στα 3 τελευταία εμφανίστηκε G/G & Over 2,5, ενώ το G/G έπαιξε στα 5 από τα 6 τελευταία στο «Αρτέμιο Φράνκι». Διόλου απίθανο να δούμε και πάλι υψηλό σκορ.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.