Πως πέρασαν τα Χριστούγεννα οι βουλευτές της Κοζάνης – Οι γιορτινές τους εξορμήσεις – Δείτε φωτογραφίες



Τις γιορτινές τους εξορμήσεις πραγματοποιούν τις τελευταίες μέρες οι βουλευτές της Π.Ε. Κοζάνης, σε Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον νομό Κοζάνης. Ευδιάθετοι, παρέα με φίλους και συγγενείς και έχοντας μπει στο κλίμα των ημερών, στέλνουν τα δικά τους μηνύματα.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν στα κοινωνικά τους δίκτυα:

Στάθης Κωνσταντινίδης:

«Κήρυξε» την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στον Δήμο Βοΐου, «έψαλε» τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα με την Εύξεινο Λέσχη Σερβίων, παραβρέθηκε στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Πτολεμαΐδας, συμμετείχε σε φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ στην Αθήνα για την Κιβωτό του Κόσμου, προσέφερε μεγάλη ποσότητα τροφίμων για το συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης και για την Εθελοντική Δράση Πολιτών Σιάτιστας. Ο λόγος για τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Στάθη Κωνσταντινίδη.

 

 

Παρασκευή Βρυζίδου:

Το παραδοσιακό Ποντιακό δρώμενο των Μωμόγερων στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στο Πεδίο του Άρεως, στις πολιτιστικές δράσεις «Μια μικρή Ελλάδα στην Αθήνα» παρακολούθησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Παρασκευή Βρυζίδου στις 15 Δεκεμβρίου. Η ίδια επίσης παραβρέθηκε στη Γιορτή Τσιγαρίδας στην Εράτυρα Βοΐου.

 

 

Μιχάλης Παπαδόπουλος:

Τις περισσότερες εξορμήσεις από τους βουλευτές της Κοζάνης φαίνεται πως έχει κάνει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Παπαδόπουλος, σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στα κοινωνικά του δίκτυα. Ο ίδιος παραβρέθηκε στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κοζάνης στην κεντρική πλατεία και Εορδαίας στην Πτολεμαΐδα, στην 13η Γουρνοχαρά στη Βλάστη, στην Γιορτή Τσιγαρίδας της Εράτυρας Βοΐου, στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Θρακικής Εστίας Εορδαίας και στις Κλαδαριές της Σιάτιστας.

 

 

Γιώργος Αμανατίδης:

«Χρόνια Πολλά & Καλές Γιορτές! Υγεία, αγάπη, ευημερία, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία! Ευτυχισμένο και δημιουργικό το νέο έτος» ήταν το μήνυμα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Αμανατίδη για τα Χριστούγεννα, μέσα από τα κοινωνικά του δίκτυα. Ο ίδιος παραβρέθηκε στον 4ο Δρόμο Αγάπης από μαθητές σχολείων της Κοζάνης στις 23 Δεκεμβρίου.

 

Δεν έχει επιλεχθεί συλλογή ή η συλλογή έχει διαγραφεί

 

Καλλιόπη Βέττα:

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Καλλιόπη Βέττα  χαιρέτησε στην εκδήλωση του Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαΐδας στο Μουσικό Σχολείο και παραβρέθηκε στη Γιορτή Γιαπρακιού στην Κοζάνη, από όπου είναι και οι παρακάτω φωτογραφίες:

 

 

Α.Ν. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.