Ανταπάντηση του Β. Κωνσταντόπουλου στον κ. Ελευθερίου: «Εξακολουθούμε να περιμένουμε δημόσια συγνώμη»

Οι συνεργασίες απαιτούν πρώτα απ’ όλα αμοιβαία εκτίμηση, σεβασμό και εμπιστοσύνη.

Περιμέναμε από τον κ. Ελευθερίου με ξεκάθαρο τρόπο να ζητήσει δημόσια συγνώμη για τις δηλώσεις του στην Γενική Συνέλευση του Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων ή τουλάχιστον να τις ανασκευάσει ώστε να μην προκύπτουν υποψίες για κανέναν από τους παλιούς αιρετούς και κυρίως για μένα και τους συνεργάτες μου.

Αντ’ αυτού μια γενική και αόριστη αναφορά χωρίς να παίρνει θέση, με μια επίπλαστη κι υποκριτική μάλιστα οικειότητα, που δεν συνάδει με τον τοξικό προεκλογικό του λόγο.

Η επίκλησή του ότι γενικώς και αορίστως αναφερόταν στην πολιτική κατάσταση της χώρας, δεν είναι δικαιολογία.

Ο κ. Ελευθερίου έχει μόλις πρόσφατα εκλεγεί δήμαρχος και με την ιδιότητα αυτή μιλάει.

Άρα όταν λέει «να τελειώνουμε με το παλιό, το σάπιο, το διεφθαρμένο και ότι όσοι ασχολήθηκαν ως τώρα με την πολιτική είναι βουτηγμένοι στην βρωμιά», σαφώς αναφέρεται στους πρώην δημάρχους και σε όσους τους πλαισίωσαν.

Και για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους αναφέρεται σε όλους τους δημάρχους των Σερβίων του πρόσφατου παρελθόντος, Χατζηδημητράκο, Τσιγκόιδα, Καραντάκο, Κοκολιό, Κωνσταντόπουλο, Κοσματόπουλο, τους δημάρχους Βελβεντού Τσιουκάνη, Μπελιά, Σόκουτη, Στεργίου, τους δημάρχους Καμβουνίων Νάνο, Πουλιόπουλο, Ντοβόλη και προφανώς όλους τους δημοτικούς συμβούλους που τους πλαισίωναν.

Παλιό και φθαρμένο κατά την άποψή του και βουτηγμένο στην βρωμιά εγώ και οι συνεργάτες μου που ξαναεκλέχθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο Μπάκανος, Παναγιωτούλας, Αλεξόπουλος, Καραντάκος κλπ.

Όπως είπαμε και στην προηγούμενη ανάρτησή μας ζητούμε ξεκάθαρη συγνώμη τουλάχιστον για μένα και τους συνεργάτες μου. Εάν αυτό δεν γίνει είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπίσουμε την τιμή και την υπόληψή μας με κάθε τρόπο.

Με την ευκαιρία θέλω να του θυμίσω ότι τα δύο τελευταία χρόνια της θητείας μας έλλειπε σχεδόν από όλες τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Κι ένα τελευταίο.

Οι συνεργασίες απαιτούν πρώτα απ’ όλα αμοιβαία εκτίμηση, σεβασμό και εμπιστοσύνη.

Συνεργασία να κάνει ο κ. Ελευθερίου με ποιους, με μας, το παλιό, το φθαρμένο, το βουτηγμένο στην βρωμιά;

Εκτός και αν δεν το εννοούσε. Ας βγει όμως να το πει ευθαρσώς και με παρρησία.

Και τότε ως παράταξη είμαστε εδώ για να μιλήσουμε και για συνεργασία και για το καλό του τόπου.

Όλα τα άλλα είναι υποκριτικά και φθηνές δικαιολογίες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.