Θεσσαλονίκη: Δύο διαρρήξεις με διαφορά λίγων λεπτών σε καταστήματα – «Τσάκωσαν» τους δράστες επ’ αυτοφώρω



Δύο διαρρήξεις σε καταστήματα και μάλιστα με διαφορά λίγων… λεπτών σημειώθηκαν τις πρωινές ώρες της Πέμπτης στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης, με τους δράστες να συλλαμβάνονται επ’ αυτοφώρω από τις δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday στις 06.30 δύο δράστες έσπασαν με πέτρες τζαμαρία καταστήματος χειροποίητων παιχνιδιών επί της οδού Παύλου Μελά. Μπήκαν μέσα και σε δευτερόλεπτα άρπαξαν τα χρήματα από το ταμείο αλλά και το λάπτοπ της επιχείρησης.Ένας περαστικός ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν τις δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας. Όταν έφτασαν στο κατάστημα, εντόπισαν και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τους δράστες.

Πρόκειται για δύο άτομα, τα οποία νωρίτερα είχαν ανοίξει -πιθανότατα με τον ίδιο τρόπο- κατάστημα εστίασης, στην περιοχή της Αγγελάκη. Όπως εξηγεί ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης στο ThessToday.gr, είναι η δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες που άγνωστοι παραβιάζουν το κατάστημα, με τον ίδιο να ζητά ενισχυμένη αστυνόμευση.

Οι δύο διαρρήξεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης καθώς και δεκάδες ακόμη καθημερινά περιστατικά μικροεγκληματικότητας έχουν θορυβήσει τους καταστηματάρχες, οι οποίοι θέτουν ζήτημα επιτακτικής ανάγκης για ένα σχέδιο ώστε να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας.

www.thesstoday.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.